Beabingo
Image default
Boeken en Tijdschriften

Brochures drukken

Veel bedrijven kiezen voor brochures drukken om zo goedkoop reclame te maken. Als je geen nee sticker op de deur hebt krijg je waarschijnlijk elke week veel brochures in de brievenbus. Het is relatief kosteloze manier van reclame als je het vergelijkt met kosten van tv en radio reclame.

Vooral winkels maken gebruik van brochures drukken omdat ze meestal een klein budget hebben voor reclame. Ze zetten in de brochures informatie over de winkel en vaak doen ze ook kortingbonnen bij. Ze willen op deze manier klanten trekken naar hun winkel. Deze manier van reclame werkt ook heel goed. Ze bereiken zo namelijk duizenden mensen en ook al gaat zo een 5% van de mensen naar de winkel is het een succes.

Brochures drukken gebeurt meestal in een hele grote oplage. Hoe meer hoe beter voor de winkel. Ze krijgen vaak ook kortingen als ze een grote oplage laten drukken.

Het is mogelijk om brochures drukken goedkoop te doen, omdat alles automatisch gaat tegenwoordig. De computer stuurt alles aan en mensen hoeven zelf eigenlijk heel weinig te doen. Elke printer heeft een operator dat alles in de gaten houd en voor de rest gaat brochures drukken vrijwel automatisch in de drukkerij.

slimdruk

drukkerijatlantic

boekenbrochures