Beabingo
Image default
Bedrijven

Waarom een vakantiehuis een interessant beleggingsobject is als u gaat investeren in vastgoed

Wanneer u op zoek bent naar een relatief veilige manier van beleggen, dan is investeren in vastgoed een optie. Met name woonhuizen kunnen een redelijk stabiel rendement leveren, maar ook vakantiehuizen zijn interessante beleggingsobjecten. Zeker wanneer u investeert in een vakantiewoning van een bekend bedrijf zoals Center Parcs Vastgoed heeft uw investering eigenlijk meer voordelen dan nadelen. Laten we daarom eens kijken wat de voordelen zijn van investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed en waarom het interessant is om te beleggen in vastgoed. 

Voordelen van investeren in een vakantiehuis wanneer u in vastgoed gaat beleggen

In vastgoed beleggen is interessant vanwege het stabiele rendement, maar investeren in een vakantiehuis van Center Parcs Vastgoed is extra aantrekkelijk. Deze professional verhuurt al meer dan 50 jaar vakantiehuizen in hun populaire vakantieparken, wat kan betekenen dat uw investering waarschijnlijk niet in waarde zal dalen. Bovendien kunt u inkomsten werven uit de verhuur terwijl uw vakantiehuis meer geld waard wordt. Omdat huurders soms zelfs contracten met een looptijd van 15 jaar tekenen, bent u gegarandeerd van inkomsten die elk kwartaal worden overgemaakt. En u hoeft daar niets voor te doen, want deze specialist zorg voor de boekingen en het onderhoud. En als kers op de taart kunt u tijdens uw eigen vakantie ook zelf gebruikmaken van het vakantiehuisje.

In vastgoed beleggen biedt alleen voordelen wanneer u een vakantiehuisje koopt

Center Parcs Vastgoed wil u graag van dienst zijn en zo veel mogelijk ontzorgen, wat wel blijkt uit het feit dat u niets hoeft te doen voor de verhuur en het onderhoud van uw investering. Maar ook als u toch besluit uw vakantiehuis te verkopen wil het bedrijf u zo veel mogelijk helpen. Dat doen ze door uw vakantiehuis via hun partners te koop aan te bieden in België en Nederland maar ook in Frankrijk en Duitsland. Daarbij krijgt u een professioneel fotopakket van uw vakantiewoning en het vakantiepark voor de verkoop en wordt het vakantiehuis ook op Funda aangeboden. In vastgoed beleggen bij deze vastgoedspecialsit biedt eigenlijk alleen voordelen. Neem snel contact op met de deskundige medewerkers en vraag meer informatie over investeren in vastgoed.