Beabingo
Image default
Bedrijven

Maak uw evenement chiquer met tapijttegels uit Antwerpen

Bent u op zoek naar net dat beetje extra om uw evenement naar een volgend niveau te tillen? Natuurlijk kan dat met wat leuke muziek, lekker eten en toffe gasten, maar het kan ook met mooie tapijten. Want niet elke zaal heeft een even galante vloer. Gelukkig kunt u dat eenvoudig oplossen door een aantal mooie tapijten te huren. Zij zullen uw ruimte meteen opkrikken. Zo kunt u tapijten gebruiken van De Rode Loper. Deze firma uit Wilrijk in Antwerpen staat alle dagen voor u klaar met hun tapijttegels.

Voor elk evenement, een gepast tapijt

Een tapijt kan de look van een evenement volledig veranderen. Ze beschermen uw vloer, maar brengen het evenement ook in een setting door hun kleuren en zachtheid. Waarom zou u nog twijfelen? Bij de Rode Loper in Wilrijk te Antwerpen, kunt u tapijttegels kopen in verschillende kleuren. Zo biedt dit bedrijf lopers in de kleuren:

  • Rood
  • Blauw
  • Lichtgrijs
  • Donkergrijs
  • Zwart

U kunt zelf kiezen welke kleur het beste past bij uw evenement. Denk maar aan showrooms voor auto’s, proclamaties op middelbare scholen of beurzen? Dit bedrijf verhuurt tapijten aan de voordelige prijs van twee euro per week. Uiteraard kunt u de tapijttegels uit Antwerpen langer huren. Zo komt er per week, 20 cent bij. De firma kan deze prijzen aanbieden doordat ze niet een heel groot aanbod hebben.

Huur uw tapijten aan een voordelige prijs

Wilt u graag tapijttegels huren bij dit bedrijf in Antwerpen? Wacht niet langer en neem contact met ze op. Als specialisten in tapijten, hebben ze al tien jaar ervaring en hielpen ze al meer dan 300 klanten. Wie weet, bent u wel de volgende. Deze firma helpt u met plezier verder en zal er voor zorgen dat uw evenement de perfecte tapijten heeft. Zowel elegant als een goede bescherming voor de onderliggende vloer.