Beabingo
Image default
Bedrijven

20FT container als cantoor

20ft container voor in de tuin

Als bedrijf heeft u vaak opslagcontainers nodig. Je kunt er alles in opbergen en ervoor zorgen dat je spullen heel zijn. Je zou kunnen denken waarom een 20-voets container geschikt is? Een 20ft container is een grote opslagcontainer, zoals deze vaak wordt gebruikt om vrachtpallets op te slaan. Een veel voorkomende vraag is: hoeveel pallets kan een 20-voets container bevatten? Het antwoord is 9 tot 10 pallets. Deze 20ft containers zijn allemaal te vinden op zelfbouwcontainer.be. zelfbouwcontainer.be verkoopt afneembare containers in verschillende soorten en maten. Uitneembaar, wat betekent dat al deze opbergcontainers eenvoudig te monteren en demonteren zijn. Een voordeel hiervan is dat de transportkosten sterk worden verlaagd, omdat de container achter de trailer kan worden vervoerd.

Afmetingen 20ft container

De afneembare container heeft verschillende vormen, maten en opties. U kunt bijvoorbeeld een kleine opslagcontainer kopen, of u kunt een grote container kopen, zoals een 20ft container. Een 20ft container klinkt erg onduidelijk, dus bij een 20ft container moet je denken aan een inhoud van ongeveer 33,2 kubieke meter. Nog niet zeker? Meer specifiek zijn de afmetingen van een 20ft container: 5,9×2,35×2,7 meter. Natuurlijk zijn er nog andere kleinere containers.

Hoe bouw ik een 20ft container op?

De container bestaat uit 6 panelen. Een verdieping, 4 zijpanelen en natuurlijk een dak. Doordat deze containers afneembaar zijn, is deze eenvoudig te demonteren en te monteren. 2 personen kunnen 1 container in 10 minuten monteren. Moeten containers van 20 ft of andere opslagcontainers op moeilijke plaatsen worden geplaatst? Maak je er dan maar geen zorgen over. Het paneel is gemakkelijk te verplaatsen, zodat je ook op lastige plekken kunt komen! De containers zijn waterdicht en hebben ventilatiegaten. De luchtgaten zorgen ervoor dat er zich geen vocht ophoopt in de container en dat je spullen intact blijven als ze de materiaalcontainer binnenkomen! Naast een goede en veilige opslag, kunnen klanten ook een jaar gratis roestgarantie krijgen op verzinkte platen!

Klaar om een container te kopen

Wilt u wat pallets opslaan en is een 20-voets container groot genoeg? Neem dan gerust contact op met Snelbouwcontainer! Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen. U kunt bijvoorbeeld een mail sturen naar info@zelfbouwcontainer.be, bellen naar 010 822 0544 of langskomen Warmoezierweg 20 2661EH in Bergschenhoek. Wij garanderen dat u op elke verzend- en opslagcontainer de laagste prijsgarantie krijgt!