Beabingo
Image default
Beauty en verzorging

De nieuwe ergonomische implantaten bij een borstvergroting

Wanneer u van plan bent om een borstvergroting te nemen, heeft u meerdere keuzemogelijkheden voor uw borstimplantaat. U kunt ronde implantaten nemen, maar ook anatomische oftewel druppelvormige implantaten. Nu is er ook een nieuw borstimplantaat op de markt: de ergonomische borstprothese. Wat dit precies inhoudt en wat de voor- en nadelen zijn, leest u hieronder. Laat u echter ook adviseren door een expert bij kliniek Dr. Wim Danau.

Ergonomische borstimplantaten volgen uw lichaamsbewegingen

De ontwikkelingen op het gebied van de borstvergroting hebben niet stil gestaan. Zo blijkt ook uit nieuwe borstprothese: het ergonomische borstimplantaat. Officieel is het een ronde borstprothese, maar met als vernieuwend aspect dat het implantaat mee beweegt met de houding waarin uw lichaam verkeert. Als u staat, worden de implantaten bijvoorbeeld meer druppelvormig, terwijl ze ronder worden wanneer u zich in een liggende positie bevindt.

Plaatsing van ergonomische borstprothesen

Ergonomische borstimplantaten worden bij een borstvergroting deels onder de borstspier geplaatst, zodat het implantaat ruimte heeft om van vorm te veranderen. Wanneer het volume van de prothese bepaald wordt aan de hand van de proporties van uw lichaam, dan kunt u met een ergonomisch implantaat een heel natuurlijke look creëren. Een ergonomisch implantaat doet in esthetisch opzicht dus niet ten onder voor ronde of druppelvormige prothesen.

Grotere borsten, maar toch natuurlijk

Wanneer u met de borstvergroting grote borsten wil realiseren, kan dit ook met een ergonomisch implantaat. Kies in dit geval voor een ergonomische borstprothese met een rondere basis. Dit geeft namelijk een vollere bovenpool aan uw borst. Ondanks het feit dat het volume van uw nieuwe borsten zo groter wordt, blijft de uitstraling heel natuurlijk.

Verlies van borstvolume of borstptosis

Wanneer u last heeft van verlies van borstvolume na een zwangerschap en borstvoeding of wanneer u borstptosis heeft, dan kan een ergonomische prothese ook uitkomst bieden. De ergonomische implantaten worden deels achter de borstspier geplaatst, waardoor u een borstvergroting en een lifting bewerkstelligd. 

https://danau.be/