Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Uw matras van deze matrassenwinkel nabij Antwerpen veilig stockeren

Als u een matras van goede kwaliteit heeft gekocht bij een matrassenwinkel in de omgeving van Antwerpen, wilt u deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Moet de matras tijdelijk in de opslag doordat er een wijziging is in uw woonsituatie? Dan zijn hier enkele tips om uw matras van Dormex, een deskundige beddenwinkel nabij Antwerpen, goed op te slaan.

Ter voorbereiding van de opslag

Voordat u uw matras naar de opslag vervoert, moet u ervoor te zorgen dat hij goed schoon en droog is. Het is zeer belangrijk dat uw matras niet blootgesteld is aan vocht tijdens de opslag. Kies daarom voor een droge opslagplaats. Als u toch bang bent voor vocht, kunt u de matras in plastic verpakken. Op de lange termijn is het beter om een ademende beschermhoes te kiezen. Vraag hierover gerust meer informatie bij een gespecialiseerde beddenwinkel, zoals Dormex uit de provincie Antwerpen.

Uw matras in de opslag

Als het enigszins mogelijk is, kunt u er het best voor kiezen om uw matras plat neer te leggen in de opslagruimte. Als u hem verticaal opslaat, kan de matras door de zwaartekracht gaan vervormen. Dit geldt vooral voor matrassen met een vulling van latex of binnenvering. Het is bovendien verstandig om geen voorwerpen op de matras te plaatsen, omdat de langdurige druk kuilen in het materiaal van de matras kan veroorzaken. Als u weinig ruimte beschikbaar hebt op de vloer van uw opslag, kunt u uw matras wellicht boven op een laag dozen plaatsen. Zo zal uw matras van een professionele matrassenwinkel nabij Antwerpen zo min mogelijk te lijden hebben van de periode in opslag.

Informeer u goed voordat u uw matras weer in gebruik neemt

Is het tijd om uw matras van deze beddenwinkel nabij Antwerpen uit de opslag te halen en in gebruik te nemen? Voordat u de matras weer in gebruik neemt, is het verstandig om hem goed te laten luchten in het zonlicht. Nu kunt u weer comfortabel slapen op uw matras van Dormex, uw professionele matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen.