Beabingo
Image default
Aanbiedingen

Verantwoorde Productie

Nul uitstoot tijdens het gebruik, een ontwerp vol met gerecycleerde materialen, een tweede levensduur voor de batterijen en een hoge recycleerbaarheid aan het einde van zijn levenscyclus: met de Megane E-Tech electric presenteert Renault een gloednieuw en 100% elektrisch model dat het voortouw neemt in een wereld met koolstofarme mobiliteit.

De Megane E-Tech electric maakt onderdeel van een ‘nieuw modellenoffensief’ van Renault (‘nouvelle vague’), waarmee het merk antwoord geeft op de hedendaagse, mondiale uitdagingen. Door innovatie aan milieuvriendelijkheid met elkaar te koppelen, onderstreept de Megane E-Tech electric de nadrukkelijke wens van Renault om een actieve bijdrage te leveren aan de ecologische transitie. Tegelijk draagt het model bij aan de ambitie van de Renault Group om tegen 2040 koolstofneutraal te zijn in Europa. Quentin, Environmental Officer bij de afdeling materiaalontwikkeling van Renault, vertelt het verhaal achter de ‘groene’ auto die hij mee heeft ontwikkeld.

VERANTWOORDE PRODUCTIE

We trekken richting Noord-Frankrijk, waar de Megane E-Tech electric wordt geassembleerd. In de fabriek van Douai, in de pool ElectriCity, doorkruisen dagelijks honderden voertuigen de productielijnen. De nieuwe C-segment hatchback – met crossover-elementen – belichaamt de waarden van een verantwoorde productie aan de hand van onderdelen die zo dicht mogelijk bij de assemblageplaats afkomstig zijn, alsmede de toepassing van tal van gerecycleerde materialen. Liefst 70% van zijn totale massa is afkomstig uit Europa.

Zowel vanbuiten als vanbinnen werd aan alles gedacht om het grondstoffengebruik te optimaliseren en minimaliseren. Zo zijn verschillende koetswerkdelen van aluminium gemaakt. Het gebruik hiervan maakt de carrosserie niet alleen lichter (wat een gunstig effect heeft op de actieradius en overige rijeigenschappen), tevens is het aluminium op circulaire wijze toegepast. Hoe? Door na het dieptrekken, een proces waarbij het aluminium wordt gesneden om de onderdelen de gewenste vorm te geven, de materiaalresten te sorteren, samen te persen en vervolgens terug te sturen naar de oorspronkelijke leverancier, die het opnieuw in zijn productiecyclus opneemt. Nadien keren de oorspronkelijke aluminiumresten terug naar de fabriek van Douai om weer nieuwe onderdelen van te fabriceren

Populaire Europese Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire Europese merken om te leasen:

 De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden. 

Wil je als particulier een nieuwe of tweedehands auto rijden, zonder onverwachte kosten en geen investering vooraf? Dan is een private leaseauto een goede keuze. Wij omschrijven ‘leasen’ ook wel als een auto-abonnement, waarbij je geniet van de lusten van een auto zonder de lasten.

Wil jij graag een elektrische auto leasen zakelijk? Dat is geen slecht idee en er kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien heb jij een eigen bedrijf en moet jij regelmatig klanten bezoeken. Dan moet je uiteraard goed voor de dag komen. In onze Westerse samenleving is de auto immers een statussymbool. Een elektrische auto wordt als luxueus gezien. Bovendien laat je daarmee weten dat je duurzaam leeft en veel klanten waarderen dit ook. Uiteraard kent een elektrische auto leasen zakelijk nog veel meer fijne voordelen. In deze tekst gaan wij daar wat dieper op in. 

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.