Beabingo
Image default
Aanbiedingen

Heerlijk ontspannen bij huis

Of je nu een drukke 9 tot 5 kantoorbaan hebt, of 24/7 buiten bent voor je werk, ontspanning kan iedereen gebruiken. Een dag dat je helemaal niks hoeft en lekker kunt onstspannen is natuurlijk heerlijk. Hoe fijn is het dan ook als je dat ontspannen gevoel in huis kunt halen. Zodat je je, nadat je na een hectische werkweek of stressvolle dag, even rustig kunt terugtrekken en weer tot jezelf kunt komen. Ben je benieuwd geworden hoe je dit voor elkaar krijgt? We vertellen het je graag in deze blog, lees dus snel verder!

Een goed begin is het halve werk
Vaak denk je bij ontspannen waarschijnlijk aan een lekker bad laten vollopen. Deze gedachte brengt ons dan ook gelijk bij de inrichting van de badkamer. Het is van belang dat deze rust en ontspanning uitstraalt zodat je helemaal zen wordt als je de badkamer binnen komt. Als je een badkamer zo rustgevend mogelijk wilt inrichten kies je voor natuurlijke materialen en kleuren. Daarnaast zou je ervoor kunnen kiezen om, net als in een wellnesscentrum, grote witte tegels te combineren met tegels met een houtlook. Dit zorgt voor een optische vergroting van je badkamer. Om je badkamer helemaal af te maken kun je een inloop- of regendouche kunnen installeren met daarnaast een heerlijk (bubbel)bad.

Geurkaarsen
Uiteraard weet je dat kaarsen een ontspannen en romantisch effect geven aan een ruimte. Zorg er dus ook voor dat je er wat in de badkamer neerzet en deze aansteekt tijdens je baddersessie. Gouden tip: Kaarsen met een lekkere geur laten je nog meer ontspannen. Licht is daarnaast erg sfeerbepalend. Om je badkamer niet koud en kil over te laten komen, kies je voor warme lampen. Zo word jouw badkamer binnen de kortste keren een oase van rust. 

Hottub en buitensauna
Om helemaal uit te pakken zorg je er uiteraard voor dat je een lekkere hottub of buitensauna van Welvaere laat plaatsen in de tuin. Door te baden in een hottub of buitensauna verbeter je namelijk je immuunsysteem en bloedsomloop en geniet je in de zomer én in de winter van een heerlijk ontspannen badsessie.

https://welvaere.be/