Beabingo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Metalen lockers in alle vormen en formaten

Metalen lockers zijn dé manier om uw personeel of klanten tevreden te houden en hun een manier te geven hun bezittingen op te slaan. Lockers worden bijna overal gebruikt: u vindt ze in het zwembad, op elke middelbare school (soms ook op basisscholen), bij de lokale bieb, bij (zorg)instellingen en op de werkvloer. De metalen lockers van Eurobox Continental uit Wijnegem in Vlaanderen tillen uw ruimte naar een hoger niveau. Het assortiment lockers en kluisjes is ontzettend groot. U kunt onder andere wandsystemen inzetten, maar ook gebruik maken van hangsystemen. Het realiseren van uw project wordt een fluitje van een cent als de professionals van Eurobox Continental eenmaal bij u aan de weg komen timmeren. De lockers worden snel geleverd en vervolgens voor u correct geïnstalleerd.

Assortiment om ‘U’ tegen te zeggen

Welk type locker u ook mocht zoeken, het bedrijf zorgt ervoor dat u het juiste type vindt. Wilt u juist een uniek ontwerp? Ook dan moet u bij Eurobox Continental te Wijnegem in Vlaanderen zijn. Hier kunt u namelijk lockers op maat laten maken. U kunt de lockers van een persoonlijk tintje voorzien aan de hand van een creatief design of uniek kleurenpallet. Aangezien elke klant net iets andere wensen heeft dan de vorige, zijn de mogelijkheden groot. Zo zijn er metalen lockers te vinden voor een bibliotheek, maar ook voor bijvoorbeeld een ziekenhuis, voor het kantoor en de school.

Een slimme keuze

Eurobox Continental kiest voor simpel en doeltreffend. Het leveren van de juiste metalen lockers in Wijnegem aan de juiste persoon hoeft allesbehalve complex te zijn. De smart lockers hebben elektronische sluitingen. De kluisjes worden eenvoudig geopend met een pasje, in plaats van een roestige, oude sleutel. Hiermee is het mogelijk uw bedrijfspas of schoolpas als elektronische ‘sleutel’ in te zetten. Via een overkoepelend computerprogramma kunnen er nieuwe gebruikers worden toegekend. Het onklaar maken van een pasje, bijvoorbeeld bij vermissing, is heel eenvoudig.

https://eurobox.be/