Beabingo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Industriële filters voor bedrijven te koop in regio Gent

Bevindt u zich in Brakel, regio Gent, en heeft u dringend nood aan industriële filters voor bedrijven? Zoek dan niet verder, want bij Cocojori vindt u zeker en vast een filter die bij uw wensen past. Deze experten hebben namelijk hun eigen merk gestart met kwaliteitsvolle filters voor lucht, water en andere vloeistoffen. Zij maken hierbij industriële filters op maat van uw bedrijf. Het merk genaamd “BeFiltra” bestaat ondertussen uit tientallen soorten filters die in verschillende maten beschikbaar zijn.

Zakfilters

HEPA-filters kopen, is niet voor iedereen weggelegd. Cocojori voorziet daarom ook andere filtersystemen. Zo hebben ze bijvoorbeeld industriële filters voor bedrijven in zakvorm. Voor het filteren van stof uit de lucht kan u kiezen voor de filtermouwen. Deze zorgen ervoor dat industriële proceslucht niet in de lucht komt, maar volledig gefilterd wordt. Als u eerder water of andere vloeistoffen wilt zuiveren, bestaan er nog andere filterzakken. Doordat al deze industriële filters voor bedrijven gemaakt worden uit hoogwaardig materiaal gaan deze filtersystemen vele jaren mee. Zo hoeft u deze maar om de paar jaar laten vervangen en bespaart u heel wat tijd.

Eindeloos aanbod aan filters

Zakfilters zijn uiteraard niet de enige filtersystemen die deze experten aanbieden. Ze hebben bijvoorbeeld ook kaarsenfilters. Die zijn ideaal voor de microfiltratie van vloeistoffen. Wanneer u de luchtkwaliteit op peil wilt houden, kiest u dan weer beter voor de ventilatiefilter of een filterdoek. Deze worden op maat gemaakt van uw bedrijf en worden verkocht per rol. Zo bepaalt u gemakkelijk zelf hoeveel filterdoeken u wilt gebruiken en waar u deze plaatst. In sommige bedrijven kan er wel eens een slecht geurtje vrijkomen. Hiervoor hebben deze specialisten dan weer een koolstoffilter. Deze werken zeer goed om de geuren in de lucht te zuiveren.

Ontdek nog meer filtersystemen

Dit was slechts een greep uit het aanbod van Cocojori. Ga daarom zeker eens langs in Brakel, in de buurt van Gent, en ontdek nog meer filtersystemen. Ze voorzien met veel plezier het nodige advies over al hun producten. Zo loopt u steeds tevreden weg van een bezoek aan dit deskundige bedrijf.