Beabingo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een tijdsregistratiesysteem kopen bij dit klokkenbedrijf

Wilt u als mkb-bedrijf een tijdregistratiesysteem kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van SHARE. Dit bedrijf in klokken heeft verschillende soorten tijdregistratiesystemen in het assortiment. Zo vindt u een registratiesysteem dat goed bij u en uw bedrijf past. Dit zorgt niet alleen bij uzelf voor meer gemakken, maar ook voor uw werknemers. Wanneer zij eenvoudig in- en uit kunnen klokken, maakt dit de overgang van werk naar vrije tijd een stuk gemakkelijker. Op deze manier gaat hun werktijd er niet onder lijden en hebben ze tijdig vrije tijd voor henzelf. Voor uzelf is een dergelijke klok ideaal voor het bijhouden van de administratie over de gewerkte uren.

Maak kennis met de tikklok

In het ruime assortiment van dit bedrijf kunt u een tijdregistratiesysteem naar wens kopen. Zij bieden namelijk verschillende soorten klokken aan die de werktijd van uw werknemers bijhoudt. Maak bijvoorbeeld kennis met de tikklok. Deze klok heeft een duidelijk en leesbaar display, waardoor u duidelijk de huidige tijd kan zien. Daarnaast ziet een werknemer snel of hij of zij nu goed in- of uitgeklokt is. Via de manuale instellingen van de tikklok is het mogelijk om automatische kolomverplaatsingen in te schakelen. De klok geeft namelijk zes kolommen per dag weer. Het systeem werkt eenvoudig en is, in verhouding met uitgebreide systemen, een koopje om voor uw bedrijf aan te schaffen.

Koop de klok bij dit bedrijf voor de registratie van tijd

Als u op zoek was naar een klok voor de registratie van de werktijden van uw personeel, dan is bij deze de zoektocht geslaagd. Op de website van dit bedrijf in tijdsklokken ziet u een totaaloverzicht van alle producten en de bijhorende voordelen hiervan. Zo kunt u een tijdregistratiesysteem volledig passend bij uw bedrijf kopen. Ervaar zelf de gemakken van een dergelijk systeem en schaf hem vandaag nog aan!