Unieke werkplekken beschikbaar in Hoofddorp

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij C-Béta krijgt u de beschikking over circulaire ruimtes. Wist u al dat deze ten goede komen van de inspiratie? Evenementenruimtes en werkplekken die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie. Dit is bevordelijk voor het creatieve brein. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende duurzame ruimtes voor een hele dag of dagdeel te huren. Deze ruimtes bieden plek aan voor 150-200 gasten, maar ook voor enkele gasten.

Werkplekken huren in Hoofddorp

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke werkpleken. Deze werkplekken zijn te vinden in Hoofddorp en zijn makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste werkplekken in Hoofddorp. Bij C-Béta speelt duurzaam en circulaire economie een hele belangrijke rol. Dit ziet u ook terug in de werplekken die wij graag aan u verhuren. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocatie in Nederland

Bij C-Béta heeft u de keuze om een locatie te huren voor een evenment of  één van onze kassen. Onze grootste kas heeft de beschikking over 50 plaatsen en een bar. Waar u uw gasten een drankje en wat eten kunt aanbieden. Is deze kas te groot voor u? Dan heeft u bij ons ook de keuze uit een kleine klas. Deze zijn ideaal voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop. 

Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bekijken we wat bij u past.

https://c-beta.nl