Beabingo
Image default
Zakelijk

Goedkope Elektrische Boilers vanaf € 99, Lemet

Goedkope boilers, Goede Kwaliteit

Elektrische boilers van Lemet heeft u bij ons al vanaf € 99 voor een lage prijs en zeer goed kwaliteit. Waarom duur doen als het ook goedkoper kan? Een Lemet boiler gaat lang mee mits ze goed onderhouden worden. Dit geldt overigens voor de meeste boilers. 

Elektrischeboiler.nl verkoopt al meer dan 5 jaar de elektrische boilers van het merk Lemet. Deze ronde boilers worden gefabriceerd binnen de Europese Unie en voldoen dan ook aan alle benodigde Europese normen en wetten zodat ze binnen geheel Europa gebruikt kunnen worden. 

De Lemet boiler wordt exclusief verkocht in Nederland, Duitsland, Belgie, Duitsland en Verenigd Koninkrijk (uk).

Snelle levering en afhalen mogelijk

De elektrische boilers die voorradig zijn, worden verzonden vanuit een centraal magazijn te Haarlem en meestal een dag later al aangeboden. Wij hebben hiervoor contracten afgesloten met vervoerders die speciaal ingericht en gespecialiseerd zijn om schadegevoelige en grote en producten te vervoeren, zonder schade bij de klanten af te leveren binnen geheel Europa.

Lemet elektrische boilers hebben een CE keurmerk en worden geleverd met een heldere en duidelijke Nederlandstalige handleiding. Bij de boiler zit een overdrukventiel / inlaatcombinatie van 6 bar die de veiligheid garandeerd bij overdruk.

Daarnaast heeft de boiler tevens een magnesium anode voor bescherming van de ketel. De geemailleerde glasgecoaten binnenketel is voorzien van titanium, dit is nodig om de lange levensduur te garanderen en scheuren te voorkomen.

Als u de boiler regelmatig onderhoudt kan de elektrische boiler van Lemet zo 20 tot 30 jaar mee.

Samenvatting elektrischeboiler.nl:

  • CE keurmerk
  • Compleet met overdrukventiel/inlaatcombinatie
  • Elektrische boiler van hoge kwaliteit leverbaar uit voorraad
  • Online te bestellen via www.elektrischeboiler.nl
  • Meestal de volgende dag al geleverd
  • Levering in Duitsland, UK, Belgie en Nederland
  • Compleet met overdrukventiel/ inlaatcombinatie
  • Afhalen op afspraak in magazijn Haarlem

http://www.elektrischeboiler.nl

http://www.elektrischeboiler.nl