Met een salontafel is uw klassiek interieur compleet

Uw klassiek interieur maakt u met een prachtig salontafel helemaal af. Naast de charme van het meubelstuk, is het ook nog eens functioneel. Of u nu een borreltje drinkt met uw partner, onder het genot van muziek een goed boek leest of een prachtig boeket heeft gekregen van uw dochter waar u een plek voor zoekt in uw interieur. In alle situaties is een salontafel toch wel heel handig. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Een klassiek interieur wordt gratis bezorgd

Heeft u geen tijd om uw aankoop van Star Stijlmeubelen af te halen? Dat is helemaal niet erg. Wanneer u uw favoriete meubelstuk gevonden heeft in de showroom van 3000 m², kunt u kiezen voor gratis levering door Star Stijlmeubelen. Handig toch? Naast gratis levering, kunt u er ook voor kiezen om uw meubelen af kunt halen bij een servicepunt bij het station van Voorburg. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!

Sinds 1895 gespecialiseerd in een klassiek interieur

Op zoek naar een prachtig klassiek interieur? Bezoek dan eens de specialist in Den Haag! Hier is inmiddels de vierde generatie werkzaam bij het familiebedrijf, genaamd Star Stijlmeubelen. Sinds 1895 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in prachtige meubelen voor uw interieur, klassiek én gemaakt van prachtige materialen zoals eikenhout, notenhout en kersenhout. Van salontafels tot aan vitrinekasten en van eetkamerstoelen tot aan dressoirs. Waarmee vult u binnenkort uw interieur aan? Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m², waar u meer dan genoeg keuze heeft aan meubelen in de klassieke stijl. En parkeren? Dat doet u gewoon gratis voor de deur.