Beabingo

Een optimale afzuiging van de lucht met een dakventilator

U wilt een optimale afzuiging van lucht. Maar hoe bereikt u dit? Heel simpel. Maak gebruik van de producten van HCDV SIG Air Handling. Hier vindt u een dakventilator die naadloos aansluit op uw afzuigkap. Hierdoor wordt de lucht op de juiste manier van binnen naar buiten afgezogen. De dakventilator zorgt voor een evenredige afvoer van de lucht in huis, waardoor u altijd het plezier ervaart van een schone lucht in de woning. Innovatief, een uitstekende kwaliteit en een goed uitgebalanceerde installatie. Dat is waar u verzekerd van bent.

Een persoonlijke benadering als u kiest voor een dakventilator

De afzuigkap is een van de belangrijkste onderdelen van uw keuken. De warme lucht wordt via de afzuigkap naar buiten geblazen. Heeft u een ingewikkeld kanaal, zelfs op meerdere verdiepingen? Dan is het handig om een extra dakventilator naast de afzuigkap te plaatsen. De lucht wordt dan makkelijker in het kanaal geblazen en vindt sneller zijn weg naar buiten. Bij HCDV SIG Air Handling vertellen ze u meer over dit soort technische producten voor luchtafvoer. Door middel van een persoonlijke benadering in iedere situatie is het mogelijk om de ideale dakventilator voor u te vinden.

In drie stappen de juiste dakventilator

Eenvoudig uw dakventilator vinden? Dat kan! Doorloop drie heldere en eenvoudige stappen op de website van HCDV SIG Air Handling. Selecteer als eerst het oude type. Denk hierbij aan DAV 31, RDA 32, RGA 31 OF RDM32. Heeft u deze keuze gemaakt. Kies in dat geval daarna het model. Een aantal voorbeelden zijn DA 225-4/8, DA 225-6 EN DA 225-6/8. Ten slotte kiest u ook voor het de voltage. Gaat uw voorkeur uit naar 145 of 240? Nadat u deze gegevens in heeft gevuld krijgt een helder overzicht van de beschikbare modellen. Download alvast verschillende brochures online, waaronder typecodering, handleiding nieuwe modellen en aansluitschema’s.