Beabingo
Woningen

De Vitra Eames Lounge Chair als echt design object

De Vitra Eames Lounge Chair kan in huiskamers en kantoren als echt design object worden geplaatst. In 1956 werd deze fijn lounge chair ontworpen door Charles en Ray Eames. Hun inspiratie? De traditionele Engelse clubfauteuil. Het is een enorm comfortabele fauteuil die bij vele ruimtes past. Kantoren, huizen, maar ook openbare locaties zijn er perfect voor. Oorspronkelijk was deze fauteuil uitgerust met donker fineer en zwart leer. Nu vindt u ook een lichtere variant. Deze is dan weer perfect voor lichte interieurs.

De fauteuil valt direct op

Deze fauteuil valt direct op in elke ruimte. Het heeft een prachtige en statige uitstraling. Er is ook een reden voor dat deze fauteuil in veel films en series wordt gebruikt. De stoel is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Wilt u de standaardmaat of juist de XL variant? Wilt u zwart leer of gaat u voor het mooie witte leer? Bent u bezig met de inrichting van een ruimte? Denk dan ook aan een mooie design tafel, zoals de Saarinen tafel.

Een Saarinen tafel: must have voor iedere ruimte

De Saarinen tafel is een must have voor elke ruimte, of dit nu de eethoek in uw woning is of een vergaderruimte op kantoor. Het onderstel is er in verschillende varianten, zoals wit, platinum en zwart. Het tafelblad is dan weer verkrijgbaar in ronde of ovale vorm. Deze kan in marmer of houtfineer uitgevoerd worden. Het is dus een praktische tafel, maar het biedt u ook veel keuze in varianten. U kunt het dus goed afstemmen op het interieur van de ruimte waar het in komt te staan.

Waar kan ik deze design objecten kopen?

U kunt de Saarinen tafel en de Vitra Eames Lounge Chair bij Pot Interieur. Zij bieden veel kwaliteitsmeubelen in hun showroom van wel 15.000 m² met meer dan 400 designmerken. Natuurlijk kunt u deze twee producten ook gewoon online bestellen.

Gerelateerde artikelen

Schakel het vakmanschap van een vastgoedstylist in

Bescherm uw woning tegen de kerntrek inbraakmethode

Hypotheekmogelijkheden in Spanje