Waarom een vliesgevel perfect is voor uw woning of kantoor

Nog nooit van een vliesgevel gehoord? Dat is niet abnormaal, maar wel jammer. Veel mensen spreken over een vliesgevel, maar vaak worden ze ook gordijngevel of glasgevel genoemd.

Wat is een vliesgevel?

Een vliesgevel is een niet dragende gevel tussen het interieur en het exterieur van een gebouw. Omdat deze gevel niet dragend is kan deze opgebouwd worden uit lichte materialen als glas. Beschouw het gerust als een esthetische omkadering voor je gevel.

Vooral bij kantoorgebouwen zijn vlieggevels erg populair. De meest voorkomende combinatie bij een gordijngevel is glas met aluminium. Andere materialen zijn mogelijk, maar in heel wat gevallen kom je al een heel eind met glas en aluminium. Het uitzicht is een belangrijke reden om voor een vliesgevel te kiezen. Verder is deze constructie ook water- en winddicht, zodat een efficiënte isolatie mogelijk is. Reken maar dat je zo heel wat geld kunt besparen op je elektriciteitsfactuur. Ben je van plan ecologisch te bouwen, dan is een glasgevel zeker en vast een optie.

Waarom zou je nu kiezen voor een gordijngevel?

Waarom jij zou kiezen voor een gordijngevel? Daar vallen heel wat redenen om op te noemen. We sommen er alvast een aantal op:

  • Je bespaart heel wat, zeker als je kiest voor een vliesgevel bij Peeters nv.
  • Bovendien kun je met glasgevels alle kanten uit. Er zijn meer dan 400 kleuren beschikbaar, waardoor je deze steeds perfect kunt afstemmen.
  • Reken verder ook op een grote hoeveelheid daglicht die kan binnenvallen. Weet ook dat gordijngevels bicolor zijn, dus de binnen- en buitenkant niet dezelfde kleur hoeven te hebben. Zo kun je de binnenkant aanpassen aan je interieur.

Meer weten over vliesgevels?

Wil je alles weten over vliesgevels? Neem dan vandaag nog contact op met de specialisten van Peeters nv. Zij zijn al jaren thuis in het plaatsen van vliesgevels en helpen je graag. Ze maken met plezier een offerte op maat.

Neem alvast een kijkje op Peeters.com en bekijk de mogelijkheden. Je vindt er heel wat referenties en realisaties.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel