Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Muurteksten voor in alle kamers

Heb jij genoeg van die saaie muren in de kamer? Met de met de muurstickers van het Stickerparadijs heb je dat probleem snel opgelost. Elke kamer in je woning fleurt er helemaal van op. Of je nu kiest voor een mooie afbeelding of een leuke tekst: je creëert meteen de sfeer die jij voor ogen hebt.

Een wijsheid aan de muur met muurteksten

De slaapkamer, keuken en woonkamer hebben allemaal een eigen functie in huis. Met de leuke muurteksten benadruk je dit nog meer. De woonkamer maak je lekker huiselijk met een tekst als ‘There is no place like home’ of ‘Together we make a family’. En in de slaapkamer laat je je partner weten dat je van hem of haar houdt. Het enige wat je nodig hebt zijn de romantische muurstickers met tekst. Wedden dat je partner meteen smelt?

De grappige deurstickers met eigen naam

De muurstickers zijn zeker niet alleen leuk voor volwassenen. Ook kinderen worden hier erg blij van. Verras ze daarom eens met de deurstickers met naam. Deze plak je simpelweg aan de buitenkant van hun slaapkamerdeur. Want al van kleins af aan zijn ze trots op hun eigen plekje. Dit is hun heiligdom waar ze slapen, spelen en lachen. Iedereen mag zien aan wie de kamer toebehoort. De deurstickers zijn er in de leukste afbeeldingen. Een stoere actieheld voor je zoontje of een schattige vogel voor je dochter zijn verkrijgbaar met hun eigen naam er onder. Zo loopt niemand hun kamer meer voorbij!

Wil jij een statement maken met de leuke stickers met tekst? Bekijk dan de collectie van het Stickerparadijs. Dit is pas echt een bijzondere manier om de kamer op te vrolijken!

http://www.stickerparadijs.nl/muurteksten