Handig: de tegelstroken van de expert in tegels in Rotterdam

Het grote assortiment van de expert in tegels in Rotterdam omvat onder andere tegelstroken. Dit is een eenvoudige manier van wandtegels plaatsen. Het mooiste resultaat krijgt u, als u voor de tegelstroken dezelfde kleur kiest als voor de vloertegels. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in tegels in de regio Rotterdam, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook.

Unieke collectie vloertegels bij de specialist in tegels nabij Rotterdam

Tegels voor aan de wand of vloertegels nodig? Kom langs bij KROON Vloeren in Steen, de specialist in de regio Rotterdam. Daar vindt u bijvoorbeeld de bijzondere houtlook tegels. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol. 

Ideale vloertegels voor vloerverwarming

Er wordt steeds vaker gekozen voor vloerverwarming, omdat dit minder milieubelastend en goedkoper is. Maar deze verwarming kan niet zomaar onder elke vloer geplaatst worden. Hout is dat wel, maar een houten vloer vergt veel onderhoud en is niet zo slijtvast als een stenen vloer. De unieke vloertegels met houtlook van KROON Vloeren in Steen zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voor op uw vloerverwarming. En het grote voordeel: de houtlook vloertegels zijn geschikt voor het hele huis, van keuken tot woonkamer en badkamer. Ga langs in de grote showroom in Meerkerk, niet ver van Rotterdam, om de tegels te bekijken.