Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Elektricien in Brugge gevonden via offertevergelijking

Mevrouw Jacobs heeft via vindElektricien.be een elektricien in Brugge ingeschakeld, dit liet ze ons weten via een bedank berichtje. Ze vond het een erg fijne manier om snel en eenvoudig offertes met elkaar te vergelijken. Zo vertelde ze in haar bericht:

Na het invullen van het offerte aanvraagformulier op vindElektricien.be, kreeg ik direct verschillende elektricien offertes in mijn e-mail inbox binnen. Door de verschillende offertes goed met elkaar te vergelijken, kon ik exact afwegen welke elektricien het goedkoopst uit de bus kwam maar wel precies aan mijn wensen kon voldoen. Alle offertes waren afkomstig van elektriciens uit regio Brugge, wat inhield dat de voorrij kosten beperkt bleven.

Ik heb de dag erna direct een afspraak gemaakt met de elektricien om verschillende licht- en elektriciteit aansluitingen en kabels in huis weg te werken. Dezelfde week nog had de elektricien de hele klus geklaard. Een geweldig efficiënte en makkelijke manier dus om aan een scherp geprijsde vakman te komen uit de regio.

Hartelijk dank,
K. Jacobs, Brugge.

 

Wij bedanken mevrouw Jacobs voor haar vriendelijke bericht en zijn blij dat we haar hebben kunnen helpen bij het vinden van een elektricien. We hopen haar in de toekomst ook nog van dienst te zijn bij het zoeken naar wellicht een vakman uit een ander vakgebied.

 

Wilt u ook gemakkelijk meerdere elektricien offertes ontvangen?

Vul dan geheel vrijblijvend het elektricien offerte formulier in en kies gemakkelijk voor de elektricien met de voor u beste kwaliteit-prijs verhouding.

 

http://www.vindelektricien.be/elektricien-brugge/