Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Dakdekker in Antwerpen gevonden door offerte vergelijkingen

Meneer Mertens heeft recentelijk via 123Dakdekker.be een Dakdekker in Antwerpen gevonden door offertes met elkaar te vergelijken. Hij stuurde ons nog een berichtje om ons te bedanken voor de service. Zo stuurde hij:

Graag wil ik jullie bedanken voor de goede dienst die jullie aanbieden. Nadat ik gemakkelijk en snel het invulformulier had verstuurd om offertes van dakdekkers te ontvangen, kreeg ik snel verschillende offertes toegestuurd van meerdere dakdekkers. Vervolgens was ik in staat de offertes eenvoudig met elkaar te vergelijken op onder andere prijs en kwaliteit. Wat ook fijn was is dat de offertes die ik ontving allemaal afkomstig waren van dakdekkers uit de nabije regio van Antwerpen. De voorrijkosten die de dakdekkers rekenden waren daarom relatief laag. Op basis van de prijs-kwaliteit verhouding heb ik uiteindelijk een keuze gemaakt. Ik heb behoorlijk op kosten kunnen besparen als ik het vergelijk met de prijzen van sommige andere dakdekkers.

Ons dak is die week nog bedekt met Bitumen dakbedekking door twee erg vakkundige dakdekkers. De offerte vergelijkingsdienst is zeer efficiënt en daarbij ook nog eens geheel gratis te gebruiken, ik zal deze zeker aanraden aan vrienden en familie.

J. Mertens, Antwerpen.

 

We willen meneer Mertens bedanken voor zijn vriendelijke bericht en zijn vertrouwen in ons. En we hopen hem in de toekomst ook nog van dienst te kunnen zijn, wellicht met het zoeken naar een vakman uit een ander vakgebied.

 

Wilt u ook verschillende Dakdekker offertes ontvangen?

Vul dan gemakkelijk en snel het dakdekker offerte aanvraagformulier in en vergelijk deze na ontvangst om zo te kiezen voor de dakdekker met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

 

http://www.123dakdekker.be/dakwerken-antwerpen/