Bij deze specialist vindt u naast Kronos en Imola ook andere Italiaanse tegels

Voor de aanschaf van nieuwe tegels voor uw keuken, badkamer of terras moet u op een aantal dingen letten. Allereerst is het handig dat u hier meerdere jaren meer kunt doen. Denkt u er bijvoorbeeld over om Kronos tegels, diverse soorten Imola tegels of andere Italiaanse tegels aan te schaffen? Het voordeel van het bezoeken van een specialist als Intertegel is, dat u de tegels gemakkelijk in de showroom kunt gaan bekijken. Deze showroom is ruim 1200 m2 groot en biedt een zeer ruim assortiment tegels voor ieder budget. Zo weet u zeker dat u de juiste Italiaanse tegels, bijvoorbeeld Kronos tegels of Imola tegels, uitzoekt voor uw toepassing.

Kronos tegels: ruim assortiment tegels voor het hogere segment

Bent u bekend met de Italiaanse tegels van Kronos? Dit is een van de grootste tegelfabrieken van Italië. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het maken van keramische tegels. De fabriek bestaat al bijna 40 jaar en is dus zeer ervaren op het gebied van keramiek. De kwaliteit van de materialen is hoog, waardoor Kronos tegels met name geschikt zijn voor het hogere segment. Bij Intertegel, tegelspecialist met een zeer ruim assortiment, verkopen zij diverse collecties van kwalitatief hoogwaardige Kronos tegels. Denk bijvoorbeeld aan Kronos Terramare (hardstenen vloeren), Kronos Vintage (kasteelvoeren), Kronos Blautech (onderhoudsvrije natuurlijke vloeren) en Kronos Woodside (houtimitatie vloeren). Ook verkopen wij Imola tegels en andere Italiaanse tegels. Zo vindt u altijd een tegel die helemaal bij u past.

Italiaanse tegels voor badkamer, woonkamer, terras, keuken of wanden

Heeft u een prachtige nieuwe woning gekocht die u wilt betegelen? Of is uw woonkamer of keuken toe aan een frisse, nieuwe look? Of u nu uw badkamer, woonkamer, terras, keuken of wanden opnieuw wilt betegelen: met de Italiaanse tegels van de specialist zit u altijd goed. Italiaanse tegels, bijvoorbeeld Kronos tegels of Imola tegels, zijn namelijk geschikt voor diverse doeleinden. Ze zijn daarnaast zeer stijlvol en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, structuren en materialen. Waar vindt u de tegels die helemaal aansluiten bij uw wensen en eisen? Intertegel is uw online tegelspecialist met een zeer ruim aanbod aan tegels van hoogwaardige kwaliteit.