Heeft u een spiltrap? Denk dan ook aan een traphek!

Heeft u een spiltrap in huis of op het werk? Dan is het verstandig om ook aan een traphek te denken. Door de spiraalvorm van een spiltrap is deze vaak stijl. Daarom is het handig als u zich goed kunt vasthouden. Hoscon Trappen levert kwalitatieve traphekken op maat die volledig aansluiten bij het ontwerp van uw huidige spiltrap of u laat deze ontwerpen in combinatie met een nieuwe spiltrap. Een traphek geeft uw spiltrap karakter. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen voor de afwerking van het traphek. Kies bijvoorbeeld voor glas, hout of rvs. Wat u ook kiest, bij Hoscon Trappen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.

Voorzie uw werkplaats met een spiltrap en werk efficiënter

Bij sommige bedrijven kunnen trappen op de werkvloer enorm in de weg staan. Met een spiltrap van Hoscon Trappen heeft u dat probleem niet meer. Een spiltrap is een spiraalvormige trap die weinig ruimte in beslag neemt. Deze trap wordt op maat gemaakt en is te realiseren in het door u gewenste materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van rvs. Dit kan tegen een stootje en is erg slijtvast. Dat is wel zo fijn wanneer de trap intensief wordt gebruikt. Bent u op zoek naar diverse spiltrappen voor uw silo of tank? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Een spiltrap van hout, glas of rvs? Het kan bij de specialist in trappen!

Als u op zoek bent naar een spiltrap, kunt u bij de specialist kiezen uit verschillende materialen. Denk aan hout, roestvrij staal en zelfs glas. Alle trappen van Hoscon Trappen worden op maat gemaakt, van de beste materialen. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardig hout, sterk rvs of stijlvol glas. Ook een combinatie van deze kwalitatieve materialen zijn mogelijk om een spiltrap te creëren die voldoet aan al uw wensen. De specialist heeft kennis van alles wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving om uw trap niet alleen stijlvol, maar ook veilig te maken. Zo kunt u optimaal en zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe spiltrap.