Beabingo
Image default
Tweewielers

scooter helm kopen online

Wanneer je op een brommer rijdt die sneller gaat dan 25 km/u ben je verplicht een helm te dragen. Daarom moet je een scooter helm kopen. Dat is niet alleen de wet, het is ook veel veiliger. Tenminste, wanneer je de juiste helm koopt die (letterlijk) bij jou past. Je kunt online de eerste de beste scooter helm kopen die je goedkoop kunt vinden, maar dan rijdt je waarschijnlijk niet echt veilig. Een goede helm online bestellen hoeft helemaal niet duur te zijn, als je op de hoogte bent van de informatie op deze pagina:

 

Hoe groot is jouw hoofd?

De maat van jouw hoofd is belangrijk om te weten bij een scooter helm kopen, want je moet immers beschermen wat er in dat hoofd zit! Door de omtrek van jouw hoofd te meten, pakweg twee centimeter boven de wenkbrauwen, heb je de juiste omtrek van je hoofd. Dat aantal komt overeen met een standaard maat die net als bij veel kleding wordt uitgedrukt in de bekende S, M, L aanduiding. Er zijn behoorlijk wat maten, de pasvorm van een veilige scooter helm moet echt kloppen.

 

Ook een scooter helm kopen voor snorfietsen?

Snorfietsen of snorscooters mogen niet sneller rijden dan 25 km/u, een helm dragen is niet verplicht. Toch is het goed om een helm te kopen, zelfs wanneer je deze niet altijd gebruikt. Wanneer er geen veilig fietspad is moet je ook met een snorfiets tussen de auto’s rijden. Omdat jij vrij langzaam rijdt zullen ze langs je heen scheuren. Dan is een scooter helm kopen een hele goede investering op jouw gezondheid en veiligheid.

 

Een helm dragen moet comfortabel zijn

Er zijn mensen die niet houden van een scooter helm dragen omdat ze dit niet comfortabel vinden. Dat komt waarschijnlijk omdat je niet de juiste maat hebt gekocht, of dat je een model hebt zonder een comfortabele binnenvoering of ventilatiekanalen. Je kunt online goedkoop een kwalitatief hoogstaande scooter helm kopen die ook nog eens goed zit. Kijk direct in de webshop voor alle modellen. Je zult je verbazen over de keuze en de scherpe prijzen!