Een lange fietstocht met de kinderen wordt een feest met een Johnny Loco bakfiets

Fietsen met uw kind kan u soms hartverzakkingen bezorgen. Ze stoppen midden op de weg of botsen ergens tegenaan. Misschien is een aanhangfiets wel de oplossing voor u. Een aanhangfiets is eenvoudig te bevestigen aan uw eigen fiets en maakt het makkelijker om ook langere afstanden te fietsen. Wanneer u twijfelt over de juiste grootte of welk merk het beste bij uw kind past, kunt u hulp inschakelen van een echte specialist, zoals Fietskar.nl. Mocht u een aanhangfiets nu toch niet zo handig vinden, dan kan u voor een kwalitatieve bakfiets van Fietskar.nl ook terecht bij de specialist, bijvoorbeeld voor een Johnny Loco Bakfiets.

Een Johnny Loco bakfiets is praktisch én stijlvol!

Wat handig, zo’n bakfiets! Ga erop uit met uw kinderen en de hond of ga gemakkelijk boodschappen doen. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.

Bij een specialist kunt u terecht voor de perfecte hondenkar of Johnny Loco bakfiets

Wilt u uw hond uitlaten op de fiets, maar houdt uw hond dit niet vol? Een hondenkar is dan wat u zoekt. Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.