Svilla wordt steeds bekender

Svilla is uitgekozen door het welbekende televisieprogramma “Vlaanderen vakantieland” tot ideale verblijfplaats onder de hotels in Turnhout!

Het Toeristische programma van de nationale televisiezender “één” wil de stad Turnhout in de kijker zetten door alle bezienswaardigheden van de hoofdstad van de Kempen te tonen.

Om te overnachten heeft het programma gekozen voor Svilla. Niet enkel voor het prachtige design, comfort en het lekkere uitgebreide ontbijt waar je van kan genieten, maar ook voor de ideale ligging.

Bij vele toeristen is al langer geweten dat Turnhout de ideale uitvalsbasis is om te fietsen, met een veelzijdigheid van adembenemende fietsroutes en zoals velen al weten, grenst Svilla aan het voormalige treinspoor het Bels Lijntje en het prachtige Vennengebied.  Hier, in het noorden van de stad, kan je terecht voor het ontdekken van schitterende vennen, paarse heiden, eikenbossen en bloemrijke graslanden. Dit gebied kan je zowel per fiets als te voet verkennen. Verder is dit ook het ideale vertrekpunt van vele adembenemende fietsroutes.

Bovendien wordt door het programma ook nog de bierproefroute verkend. Deze niet alledaagse, maar bijzondere fietstocht laat je kennis maken met de verschillende streekbieren en andere heerlijkheden. Deze kan je proeven in één van de vele verschillende gezellige cafés van de stad.

Svilla is niet enkel perfect gelegen, maar doet zelfs meer om dit te kunnen ontdekken en je verblijf nog aangenamer te maken. Zo biedt Svilla gratis fietsen ter beschikking om dit prachtig natuurgebied te kunnen ontdekken. Indien je liever je eigen fiets meeneemt kan dit uiteraard ook. Je kan je wagen gratis parkeren bij Svilla.

Na deze ontdekkingstocht kan je heerlijk relaxen in Svilla. De prachtig ingerichte hotelkamers met kingsize boxspring zullen hier zeker een handje bij helpen!

Voor informatie omtrent de aangenaamste prijzen, kan je in Google ‘hotel Turnhout’ of Hotel in Turnhout’ intypen waardoor je Svilla kan terugvinden of naar de website www.svilla.be gaan.

http://www.svilla.be