Beabingo
Image default
Sport

Eiwitshakes voor spiermassa opbouw

 

MHP UP YOUR MASS (2.27 KG)

 

 

Nu mijn trainingen toch wat serieuzer beginnen te worden heb ik MHP UP Your mass aangeschaft. Ik had nog nooit een iets anders gebruikt na m’n gewone voeding maar een vriend van me gebruikt dit ook dus ben ik er ook aan begonnen. Het lukt me gewoon niet om spiermassa op te bouwen en daar moet je ook veel voor eten maar ik had dus echt een shake nodig om voldoende voedingselementen en middelen binnen te krijgen. Nu ik dit product erbij gebruik weet ik zeker dat ik spiermassa opbouw en geen vet. Ik ben enthousiast over dit product omdat het verschillende eiwitten bevat en geen suikers of dik makende koolhydraten. Ik kan met deze shake beter controleren wat er allemaal naar binnen gaat in m’n lichaam. Als koolhydraten bevat dit product mout haver en havervezels deze geven geleidelijk wat verhoging maar wel langdurig en dat vind ik een pluspunt omdat ik dan geen vetopslag en spierafbraak krijg. Ik gebruik dit product meerdere keren per dag. Altijd voor het ontbijt en tussen m’n maaltijden door. Ook gebruik het altijd nog even na m’n training om m’n lichaam een extra boost te geven. Dit product is geschikt voor mensen die spieren willen opbouwen. Zelf heb ik heel veel profijt van dit product en ik drink de shakes met gemak. Het is niet vies en is zo klaar gemaakt. Je hoeft er maar weinig extra voor te doen. Voor de rest let ik wel op wat ik eet en gebruik dit alleen maar als aanvulling. Je moet dit niet als maaltijdvervanger zien.

 

Dit product heeft er voor gezorgd dat ik nu spiermassa kan kweken waar ik het wil en met goed resultaat. Het product is verkrijgbaar in drie verschillende smaken penaut cookies, fudges brownies en cookie cream. Zelf heb ik gekozen voor de laatste maar ik ga de andere smaken vast ook nog eens uitproberen.

 

Eiwitten hebben vele eigenschappen en ondersteunen en stimuleren spiergroei. Ik ben zeer tevreden en ik hoop dat jullie iets aan mijn review hebben gehad. 

 

https://www.eiwitshakestore.nl/