Beabingo
Image default
Marketing

Onmisbaar voor elke website eigenaar: de ZipZoo marketingtool

Een hoge positie in zoekmachines is alleen mogelijk als u internet marketing combineert met artikel marketing. Artikel marketingis dan ook ontzettend belangrijk voor iedereen die gevonden wil worden. Kwaliteit is belangrijk bij artikel marketing. Beter 1 goede verwijzing dan 10 waardeloze. Het is belangrijk dat u unieke teksten schrijft en deze aanbiedt aan populaire websites. ZipZoo biedt u toegang tot een grote collectie websites met een Google Pagerank variërend van 0 tot 6. Elke maand wordt ons netwerk uitgebreid waardoor ons netwerk blijft groeien. ZipZoo bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar relevante websites. Bovendien bewaken wij de kwaliteit zodat u zich kunt richten op het vergroten van de omzet.

 

Artikel marketing met ZipZoo: de voordelen

Wilt u beter presteren in Google en meer bezoek naar uw website trekken? Gebruik dan de marketingtool van ZipZoo. De service van ZipZoo biedt vele voordelen:

  • Toegang tot meer dan 400 Nederlandse websites
  • Elke maand nieuwe websites voor uw content
  • 1 keer registreren voor toegang tot alle websites
  • In een paar eenvoudige stappen uw artikel plaatsen

 

Bij ZipZoo staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Het publiceren van artikelen op websites die passen bij uw doelgroep is makkelijk. In een paar stappen publiceert u uw eerste artikel.

Meldt u vandaag nog aan bij ZipZoo

Artikel marketing is de ideale manier om beter te presteren in de zoekresultaten. Zeker als u dit combineert met SEO. Maak op een leuke manier kennis met de marketing tool van ZipZoo. Met het proefpakket kunt u de marketingtool namelijk gratis en vrijblijvend uitproberen.