Dit is waarom u raamfolie laat bedrukken

Het laten bedrukken van raamfolie of een zitkubus hoeft tegenwoordig niet perse meer bij een design studio. Er is een professioneel bedrijf dat alles voor u regelt van grafische vormgeving en drukwerk tot belettering en grootformaatprinting. Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken als promotiemiddel, u kunt altijd terecht bij deze specialist.

Qubie®: de zitkubus met uw eigen logo of afbeelding

Wilt u uw nieuwe kantoor of huidige bedrijfsruimte laten opvallen? Heeft u al eens van Qubie® gehoord? Dit is een zitkubus die bedrukt wordt met uw eigen logo of andere afbeelding naar keuze. Uw eigen Qubie® bestelt u eenvoudig bij een specialist als Axicom Design. Dit is een reclamestudio die zich onder andere bezighoudt met het bedenken en produceren van nieuwe toepassingen op het gebied van grootformaatprinting. Daarnaast kunt u bij hen ook diverse materialen laten bedrukken, van raamfolie tot behang en van marmer tot canvas. Het is allemaal mogelijk. Heeft u nog geen goed logo? Of bent u uitgekeken op uw huidige exemplaar? Ook daarvoor kunt u bij deze specialist terecht.

Het perfecte design voor het bedrukken van raamfolie of een zitkubus

Bij het produceren van promotiemateriaal voor op ow kantoor of beurs kunt aan verschillende dingen denken. Zo is het mogelijk om raamfolie of een zitkubus te laten bedrukken met een prachtig design, ontworpen door de designstudio van Axicom Design. Zij helpen u met uw logo, huisstijl, folders, brochures, websites en posters. Daarnaast zijn ze u van dienst bij andere reclame-uitingen zoals het bedrukken van raamfolie. Zij geven tekst, vorm en kleur aan uw communicatiemix en bereiden de productie hiervan voor tot en met een drukklare PDF. Een uniek product dat dit designbureau u biedt is de Qubie®. Dit is een zitkubus die u kunt laten bedrukken met een aangeleverde afbeelding of logo van uw bedrijf. Het is een exclusief ontwerp dat in een oplage van één of meerdere exemplaren wordt geleverd.