Een speeltoestel kopen in het thema dat u wenst

Er zijn zoveel mooie thema’s om uit te kiezen als u een speeltoestel gaat kopen. Wat dacht u van piraten, prinsessen, avontuurlijk of superhelden? Bij de specialist kiest u zelf het thema waarin uw nieuwe speeltoestel wordt gebouwd. Deze leverancier van speeltoestellen maakt een 3D model van het thema dat u het mooist vindt. Van piratenschip tot jungle en van kasteel tot circus, de mogelijkheden zijn eindeloos, maar de reactie zal hetzelfde zijn. Kinderen die staan te stuiteren van ongeduld totdat ze eindelijk op avontuur mogen in uw binnenspeeltuin! Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden of ga langs om de verschillende thema’s in het echt te bekijken.

Een kind kan de was doen bij deze leverancier van speeltoestellen

Als u voor een nieuw speeltoestel gaat, dan wilt u niet een standaard speeltoestel dat u in elke andere binnenspeeltuin vindt, toch? Ontwerp daarom uw geheel eigen speeltoestel. Maar ja, wat een werk! Een leverancier zoeken, iemand die het geheel in elkaar zet en dan nog een ontwerper die een thema moet ontwikkelen. Kan dat nou niet gemakkelijker? Dat kan zeker gemakkelijker! Kies gewoon voor Ameco Playgrounds, dé leverancier van speeltoestellen die u alle zorgen uit handen neemt. U blijft zelf altijd betrokken bij het project en uw wensen en eventuele ontwerpen worden verwerkt in het uiteindelijke speeltoestel. Een kind kan de was doen!

Speeltoestel kopen? Bij deze leverancier speelt u zelf met het ontwerp!

Valt het u ook zo op dat er steeds meer binnenspeeltuinen bijkomen? U wilt zich daarom wel onderscheiden van de rest. Dit doet u door een speeltoestel te kopen die volledig aansluit bij uw wensen en die geheel op maat gemaakt kan worden. Bij Ameco Playgrounds is dan ook uw fantasie de enige beperkende factor! Bij deze leverancier van speeltoestellen kunt u een speeltoestel kopen dat u helemaal zelf heeft ontworpen. En dat geldt voor de soorten spellen in het toestel én het thema! Maar wat u ook kiest, of kinderen zich nu piraat, ridder of indiaan voelen, met Ameco Playgrounds wordt het iedere keer weer een avontuur!