Beabingo
Image default
Huishoudelijk

Zoveel redenen om een wasmachine in dit Miele Center aan te schaffen

Wilt u een nieuwe wasmachine van het merk Miele aanschaffen, maar bent u er nog niet aan uit waar die te kopen? Ga dan zeker eens langs bij Gebroeders Nijs in Rumst, nabij Antwerpen. Als Miele Center kennen zij àlles over de nieuwste Mieleproducten. Koopt u bij hen een wasmachine van Miele of een ander toestel zoals een tafelkoelkast aan, dan rekent u bovendien op een uitstekende dienst na verkoop.

In deze elektrowinkel vindt u alles wat u zoekt

In de elektrozaak van Gebroeders Nijs vindt u niet alleen praktische, maar ook mooi ogende apparaten. Zo zijn er ook heel wat mogelijkheden om uw nieuw gekocht apparaat, zoals uw moderne tafelkoelkast, in te bouwen in uw interieur. De installatie en plaatsing van grote elektroapparatuur nemen de technici van deze elektrozaak volledig voor hun rekening. Op die manier geniet u als klant van een volledige service bij het aankopen van een nieuwe wasmachine van Miele. Maar ook voor een hele resem aan andere producten zoals een droogkast, televisie of tafelkoelkast om er maar enkele te noemen, doet u in deze elektrozaak steeds de beste deal. Bovendien weet u ook te allen tijde wie u kan bereiken mochten er zich op een dag eventuele problemen voordoen met uw machine. De elektro-experten van Gebroeders Nijs pakken in dat geval uw probleem binnen de 24 uur aan. Dankzij hun rijke ervaring en grote voorraad aan wisselstukken kunnen ze elk defect in geen tijd oplossen. 

Bezoek deze elektrozaak met een op en top service

Wanneer u nog op zoek bent naar dé elektrozaak in regio Rumst die u de beste service garandeert, is Gebroeders Nijs waar u moet zijn. Als Miele Center zijn ze evenzeer de plaats bij uitstek om uw Miele-wasmachine of Miele-tafelkoelkast bij te bestellen. Neem een kijkje op hun website om hun uitgebreid aanbod te ontdekken of ga langs in hun winkel voor meer informatie.