Beabingo
Image default
Huishoudelijk

Sleutel op de deur

Droomt u ook wel eens van een nieuwbouwwoning, helemaal gebouwd en afgewerkt volgens uw smaak en stijl, waar u samen met uw gezin van prachtige jaren kan genieten? Een echte thuis, die u helemaal van u is en past bij uw persoonlijkheid? Dan hebt u waarschijnlijk ook al naar een oplossing gezocht: bouwen. Helaas is dat niet eenvoudig: u moet op zoek naar een geschikt perceel grond, u moet beroep doen op een architect om de plannen uit te werken en daarna moet u met heel wat verschillende aannemers en onderaannemers aan de slag om uw woning vorm te geven. Dat proces is duur, neemt heel wat tijd in beslag en vergt heel wat vertrouwen in de mensen waarmee u gaat samenwerken. Gelukkig is er ook een andere oplossing: een sleutel-op-de-deur woning. Dankzij dit eenvoudig concept koopt u een nieuwbouwwoning die volledig afgewerkt wordt opgeleverd.

U hoeft zich zelf geen zorgen te maken over plannen, bouwmaterialen en aannemers en toch krijgt u op het einde van de rit een woning die helemaal bij u past. Stonehouse is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in dergelijke nieuwbouwwoningen. Het bedrijf kan terugvallen op een indrukwekkende referentielijst van woningen die gebouwd zijn volgens hun sleutel op de deur-concept. Of u nu op zoek gaat naar een gezellige gezinswoning, een landelijke hoeve of een riante villa: het kan, en allemaal zonder zorgen. Op de site van Stonehouse ziet u in één oogopslag wat het bedrijf de afgelopen jaren allemaal heeft kunnen realiseren. U kan er bovendien makkelijk en snel een plannenboek opvragen zodat u een grondig beeld krijgt van de mogelijkheden op het gebied van sleutel op de deur woningen!

 

Een sleutel op de deur woning is de ideale oplossing voor wie wil genieten van alle voordelen die een nieuwbouwwoning biedt, maar geen zin heeft in kopzorgen en gedoe met architecten, bouwbedrijven en aannemers. Een sleutel op de deurwoning wordt in volledig afgewerkte staat opgeleverd, zodat u er alleen nog hoeft in te trekken samen met uw partner of gezin. Bij de firma Stonehouse kan u terecht voor zo’n sleutel op de deurwoning. Hun referentielijst is erg uitgebreid en bevat woningen in alle stijlen, groottes en prijsklasses. Bij Stonehouse kan u al terecht voor een sleutel op de deurwoning voor minder dan € 165.000 exclusief BTW! Zo maakt het bedrijf nieuwbouwwoningen toegankelijk voor elke koper. Dankzij een uitgebreid plannen- en lastenboek weet u vooraf precies hoe uw nieuwe woning er zal uitzien en met welke materialen het huis zal worden gebouwd.

 

Van de funderingen tot de laatste afwerkingen, alles wordt grondig omschreven in het lastenboek dat werd opgesteld door vakmensen met heel wat ervaring in de bouwsector. U kan er dus altijd zeker van zijn dat u een kwalitatieve woning koopt waarvan u nog jaren zal kunnen genieten! In tegenstelling tot het aankopen van een oudere woning zal u zich bij een sleutel op de deurwoning geen zorgen moeten maken over eventuele renovatiekosten of verborgen gebreken. U koopt een splinternieuw huis, gebouwd volgens de laatste normen en technieken en afgewerkt volgens uw wensen. Op de website van Stonehouse kan u al een blik werpen op hun uitgebreid portfolio. Hebt u eerder interesse in hun mooie budgetwoningen? Dan vraagt u in een handomdraai een gratis plannenboek aan! Stonehouse zal u vast kunnen overtuigen! 

http://www.stonehouse.be/