Koken op een inductie kookplaat van een gerenommeerd merk

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Omdat uw keuken sterk verouderd is of u verhuisd bent en de keuken niet voldoet aan uw wensen en eisen? Bij Lommelen NV koopt u voordelig alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe keuken, inclusief een inductie kookplaat. Dit bedrijf levert de merken: Bosch, Miele, Indesit en vele andere. In Oostmalle vindt u een showroom waar u alle producten op uw gemakt kunt bekijken. Wilt u naast een inductie kookplaat nog andere huishoudelijke apparaten aanschaffen? Denkt u bijvoorbeeld aan het kopen van een wasmachine? Dat is mogelijk! De specialist biedt een uitgebreid assortiment aan grote huishoudapparaten en levert in heel België.

Uitstekende service bij het kopen van een inductie kookplaat en wasmachine

Wilt u een wasmachine kopen? Liever een vriezer? Of een inductie kookplaat? U heeft het allemaal nodig in het huishouden. Niet elke wasmachine of inductiekookplaat is geschikt voor ieder huishouden. Dit hangt naast de ruimte die u beschikbaar heeft, ook af van de wensen en de grootte van het gezin. Lommelen NV biedt uitstekende service bij het kopen van een wasmachine of inductie kookplaat. De specialist in grote huishoudapparaten voorziet u van advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. De vakkundige medewerkers staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een wasmachine kopen? De specialist voorziet u van advies op maat

Heeft u weinig ruimte voor uw wasmachine? Heeft u een klein budget? Of wilt u graag een wasmachine met een speciaal opfrisprogramma? Welke wasmachine bij u past, hangt niet alleen af van hoe vaak u wast, maar ook van de prijs die u wilt betalen. Het is begrijpelijk dat u alleen een wasmachine wilt kopen als deze ook echt bij uw behoeften past. Lommelen NV voorziet u graag van advies op maat. Heeft u zelf al een wasmachine in gedachte? Of heeft u zich al online georiënteerd? Geen probleem! U koopt de wasmachine en laat hem leveren en plaatsen door de specialisten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de zeer ruime showroom. Hier vindt u tal van andere apparaten, waaronder een inductie kookplaat.