Beabingo
Image default
Hobby en vrije tijd

Terras tegels

Wil u in de lente en zomer genieten van een mooi terras bij uw woning? Dan zal u er zeker willen voor zorgen dat het terras aangelegd wordt in dezelfde stijl als uw woning en interieur, zodat u een rustig en verzorgd geheel krijgt waar het aangenaam vertoeven is met uw gezin, familie of vrienden. Een aangenaam terras begint bij een goede terrastegel. Terrastegels zijn er in tientallen verschillende maten, soorten en stijlen, maar wat past nu bij uw persoonlijkheid en bij de bouwstijl van uw woning?

Bij een strakke en moderne nieuwbouwwoning wordt vaak voor een grote en donkere terrastegel gekozen. Eventueel kan voor een tegel met een kleurschakering gekozen worden want ook dat kan een moderne indruk geven. Hebt u een klassieke hoeve of woning in landelijke stijl, dan kan u misschien kiezen voor een charmante afgeweerde tegel, eventueel in verschillende formaten om het vintage-gevoel nog groter te maken. Ook een terras in blauwe steen past goed bij de landelijke sfeer en is bovendien een makkelijke oplossing omdat de natuurlijke kleurschakering ervoor zorgt dat de tegels er minder snel vuil of beschadigd uitzien.

U kent ongetwijfeld ook het klassieke terras in planken, maar waarschijnlijk bent u ook op de hoogte van de nadelen die zo’n planken met zich meebrengen. Moeilijk in onderhoud, snel glad en gevoelig voor mosvorming. Deze nadelen omzeilt u probleemloos door een terrastegel te kiezen die er precies uitziet als een plankenvloer. Wil u rustig uw terrastegels kiezen? Bezoek dan eens de showroom van Eurostone. Wil je vooraf al even kijken wat Eurostone te bieden heeft, bezoek dan zeker eens hun website.

https://eurostone.be/producten/terrastegels/