Beabingo
Image default
Hobby en vrije tijd

Feestje in eigen tuin

Wil je een feestje houden in je eigen tuin. Dan moet je er natuurlijk wel even voor zorgen dat hij er piekfijn in orde uit ziet. Daarvoor moet je o.a. de los liggende blaadjes opruimen. Dit is een leuk klusje voor de man in huis met zijn bladblazer. Mannen houden hiervan net als van hun hoge druk spuit. Dus doe je man een plezier en bewaar dit klusje voor hem.

Bladblazers heb je elektrisch of met een benzinemotor. Het hangt een beetje van de maat van jullie tuin af welke je het beste kunt kopen. De bladblazers met een benzinemotor maken wel een beetje lawaai. Dan is het niet zo fijn voor je buren als je dit klusje uit laat voeren op een zondagochtend bijvoorbeeld als de meeste mensen willen uitslapen. Tenzij jullie natuurlijk erg afgelegen wonen maar de kans daarop is in Nederland niet zo groot.

Voor het feestje zet je waarschijnlijk een feesttent in jullie tuin want de kans dat regen jullie feestje verpest is best wel aanwezig in ons koude kikkerlandje. En als het een beetje fris wordt, zet je gewoon een gaskanon neer. Gaskanonnen zijn ideaal. Ze stinken niet zoals verwarming op diesel. En ze hebben ook geen stroom nodig. Dus het is niet erg dat er geen stopcontact in jullie tuin zit.

Gaskanonnen worden ook regelmatig gebruikt voor het verwarmen van vertrekken tijdens verbouwingen of voor het verwarmen van een schuur of garage. Je hebt ze met of zonder thermostaat. Met een thermostaat is natuurlijk wel wat duurder. Aan gemak hangt nu eenmaal een prijskaartje.

Als dan je tuin op orde is en je hebt een feesttent staan, die je kunt verwarmen, dan kan het feest beginnen. Het is helemaal handig als je de hapje en de drankjes niet al te ver weg hebt staan. Je zou een koelkast in de schuur kunnen zetten voor de frisdranken en het bier.

http://www.fuxtec.nl