Mijn eerste tekening met de 3d pen

Vanochtend heb ik mijn gisteren bestelde 3d pen al in huis gekregen. Dat is snel! Ik had al wel gelezen dat de leverancier goedkope3dpen erg snel leverde, maar dat beweren ze allemaal. Deze verkoper komt dus zijn belofte na. Ik heb de pen en filamenten uitgepakt en een duidelijke beschrijving in de doos aangetroffen. In het Nederlands, wat ik erg prettig vind. Ik ben echt een klungel dus bij iets nieuws uitproberen kan ik alle hulp gebruiken. De pen heb ik aangezet en deze was snel opgewarmd. Voor Read more […]

Terras tegels

Wil u in de lente en zomer genieten van een mooi terras bij uw woning? Dan zal u er zeker willen voor zorgen dat het terras aangelegd wordt in dezelfde stijl als uw woning en interieur, zodat u een rustig en verzorgd geheel krijgt waar het aangenaam vertoeven is met uw gezin, familie of vrienden. Een aangenaam terras begint bij een goede terrastegel. Terrastegels zijn er in tientallen verschillende maten, soorten en stijlen, maar wat past nu bij uw persoonlijkheid en bij de bouwstijl van uw woning?Bij Read more […]