Beabingo
Image default
Groothandel

Deze kunststof groothandel heeft de materialen voor jou

Ben jij op zoek naar kunststof platen en –staven, naar aluminium platen of profielen en naar andere materialen van non-ferro metalen, inox en technische kunststoffen? Dan is Cuprochimique, kunststof groothandel uit Aalst dé leverancier voor jou. Zij leveren je materialen in standaard maten of maatwerk, in verscheidene vormen en met of zonder afwerking, zodat jij exact ontvangt wat je nodig hebt voor jouw project. Dat doen ze voor particulieren en (bouw)bedrijven en iedereen die nog meer kunststof- en aluminium materialen nodig heeft. Voor grote- en kleine projecten in Zuid-Nederland, Noord-Frankrijk en geheel België is deze kunststof groothandel een uitstekende keuze.

Jij vraagt, zij draaien

Bij Cuprochimique hebben ze de meeste diensten zelf in beheer. In het cut-to-length centrum worden alle platen op maat gesneden en klaargelegd voor distributie. Een groot aantal afmetingen en verscheidene diktes zijn als standaard opgenomen in het assortiment. Wijken jouw wensen daarvan af, dan is er het zaag- en snijcentrum waar deze platen op maat gemaakt worden voor jou. Ze kunnen deze ook andere vormen geven, zoals blokken, strips, latten en plaatjes. Vervolgens bepaal je of je je platen en profielen wilt laten afwerken. Deze kunststof groothandel biedt aan om je metalen producten te coaten in elke RAL kleur en de meer dan 700 profielen die worden aangeboden kunnen worden geanodiseerd. Dat kan zowel voor decoratieve- als voor technische doeleinden worden gedaan.  Er is maar weinig wat deze kunststof en aluminium groothandel niet kan.

Kwaliteit in eigen beheer

Zelfs de aflevering is in eigen beheer en wordt gedaan door de chauffeurs die bij deze groothandel in Aalst in dienst zijn. Zij komen op vaste dagen in verschillende regio’s en zijn bijzonder flexibel. Daarbij werken ze ook met externe transporteurs om jouw producten nog sneller te kunnen leveren. Of je nu een particulier bent of een bouwbedrijf, bij deze winkel vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

https://www.cupro.be/