Lees hier onze tips voor het kiezen van een koffiemachine

Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in elk bedrijf. Zeker wanneer u weet dat maar liefst 82 procent van Nederland een lekkere kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Lees dan snel verder.

Voor iedere kantoorsituatie een oplossing

Dé perfecte koffiemachine op het werk? Die bestaat helaas niet. Kijk eerst eens naar wat de capaciteit moet zijn voor uw bedrijf en hoeveel soorten koffie er bijvoorbeeld gezet moeten worden. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten op maat. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand, een koffiemachine bij ons huren. De checklist die Deac hanteert voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of bresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo maken wij het voor u gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Voor iedere kantoorsituatie is er namelijk een oplossing!

Goede koffiemachine

Goede koffie is dus onmisbaar. Maar iedere werknemer heeft een andere smaak en wil ook een andere soort koffie. Bijvoorbeeld een espresso of een melkkoffie. Een goede, passende koffiemachine zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Van een normale koffie tot een espresso, alles is mogelijk. Het is namelijk bewezen dat goede koffie de productiviteit op het werk verbetert. Daarnaast straalt goede koffie ook professionaliteit uit wanneer u klanten op bezoek heeft. Wanneer iemand een vieze bak koffie voorgeschoteld krijgt, zal de kans groot zijn dat hij dit associeert aan het bedrijf. Zie het als een investering voor uw bedrijf, het is een soort visitekaartje naar uw klanten toe. 

Thuis hebben we een eigen koffieritueel, maar op het werk moeten we het doen met wat we voorgeschoteld krijgen. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en maakt uw medewerkers productiever. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/