Beabingo
Image default
Energie

Zelf een kleine windmolen bouwen

Een kleine windmolen is een goede manier om op een groene manier energie op te wekken. In combinatie met zonne-energie kan je door middel van een windmolen het hele jaar door je eigen groene energie opwekken. Een kleine windmolen is ideaal voor windenergie opwekken tijdens de winderige Nederlandse winterdagen. Op het platteland is er helemaal niks die de wind blokkeert voor deze kleine windmolen. Bekijk hier de kleine windmolen van EAZ. 

Is het mogelijk om zelf een kleine windmolen te bouwen

Het is mogelijk om zelf een kleine windmolen te bouwen op het platteland. Dit zou echter erg veel tijd en geld kosten. Daarnaast is de windmolen niet even efficiënt als een gemaakt door een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van kleine windmolens. Het is beter om te investeren in een kleine windmolen gemaakt door het bedrijf EAZ Wind. Deze windmolen is erg efficiënt op het gebied van energie opwekken en gaat erg lang mee.

De windmolen ontworpen door het bedrijf EAZ Wind is erg efficiënt en gemaakt om een lange tijd mee te gaan. De windmolen heeft een diameter van 13.2 meter en is groot genoeg om veel energie op te wekken, maar klein genoeg om niet te veel op te vallen in het landschap. Deze kleine windmolen is perfect geschikt in een open omgeving van een boerderij. In de wintermaanden wekt deze windmolen extra veel groene energie op. 

Door zorgvuldig de nieuwste technieken te analyseren heeft EAZ Wind een windmolen ontwikkeld die erg energie efficiënt is. De onderdelen zijn erg nauwkeurig gemaakt waardoor er minder wrijving is tussen deze onderdelen. De dynamo is geoptimaliseerd op efficiëntie en zorgt ervoor dat er weinig energie verloren gaat. In combinatie met zonnepanelen is deze vorm van energie opwekken dus zeer geschikt voor een boerderij. Meer weten over deze windmolen? Ga dan snel naar de website van EAZ Wind en leer meer over het ontwerp!

De visie van EAZ Wind

Groene energie is de afgelopen jaren een stuk belangrijker geworden. De fossiele brandstoffen op aarde raken langzaam maar zeker op en de energieprijzen worden een stuk hoger. Door een boerderij volledig te voorzien van groene energie kan je op lange termijn veel kosten besparen op energie. Door middel van de kleine windmolen ontwikkeld door EAZ Wind en zonnepanelen is deze visie zeer aantrekkelijk.

Op de website van EAZ Wind leer je meer over de service die aan wordt geboden door het bedrijf. Naast de kleine windmolen plaatsen op het platteland is het ook mogelijk om een plan te ontwerpen waar wordt gekeken naar de mogelijkheid om het hele bedrijf te voorzien van groene energie. Bekijk hier meer informatie over EAZ Wind.

https://www.eazwind.be/