Beabingo
Image default
Electronica en Computers

De verschillende DJI drones

Er zijn verschillende DJI drones op de markt voor privé gebruik, elk met een andere prijskaartje en mogelijkheden.

Voor privégebruik word meestal de DJI Zenmuse gebruikt, omdat het makkelijk te bedienen is en je kan er geweldige beelden mee maken. Je kan zelfs een route inplannen die de drone volgt, door 16 weg punten in te stellen die de drone vervolgens volgt. De Zenmuse heeft ook een speciale optie, waardoor die terugkeert, naar de plek waarvan die opgestegen is als er iets misgaat.

Een andere veel gekochte drone is de DJI s800 evo, deze drone word ook door hulpdiensten gebruikt en is veel geavanceerder dan de Zenmuse. De DJI s800 evo heeft dan ook een veel hogere prijskaartje, dat bij de 3.000 euro begint en oploopt tot 10.000 euro. Het is ook eigenlijk bedoelt voor professioneel gebruik, door bijvoorbeeld de brandweer. Bij grote branden waar het gevaarlijk is om mensen te sturen, kan de drone gestuurd worden, dat super scherpe beelden terugstuurt, aan de hand waarvan beslissingen genomen kunnen worden.

Een organisatie zoals de brandweer kan de prijskaartje dan ook veel makkelijker betalen dan de gewone consument, alhoewel de DJI s800 evo iets goedkoper gekocht kan worden, door goed rond te kijken op internet, want er zijn online winkels die het flink goedkoper verkopen. Direct aanschaffen? Klik hier

http://www.dji.com/