Beabingo
Dieren

U kunt bij de dierenarts in Den Haag terecht voor verschillende specialisaties

Ook voor dieren zijn er medische specialisaties. Hierbij kunt u denken aan orthopedie, dermatologie, oogheelkunde en chirurgie. Dieren kunnen namelijk veelal dezelfde klachten krijgen als mensen. U kunt bij deze kundige specialisten terecht met een verwijzing van een dierenarts in Den Haag. Op deze verwijzing is vermeld wat de klachten zijn en welke onderzoeken er al gedaan zijn, zodat de specialist gericht vervolgonderzoek kan doen. Daarna volgt er nog een consult bij Dierenkliniek Wateringse Veld, om te bekijken of het beter gaat met uw huisdier en voor het beantwoorden van vragen. Heeft u vooraf vragen, dan mag u altijd contact opnemen met de specialist.

Ook tijdens opnames de beste zorg bij de dierenarts in Den Haag

Het kan zo zijn dat uw huisdier een of meerdere nachten moet verblijven bij de dierenarts. Het voordeel hiervan is, is dat uw huisdier nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Zo krijgt uw huisdier 24 uur per dag toezicht en medicijnen als dat nodig is. Natuurlijk kunt u uw huisdier altijd komen bezoeken. Maakt u hiervoor een afspraak? Dan beantwoorden wij ook graag al uw vragen. Wanneer uw dier bij de dierenarts in Den Haag is geopereerd, blijven ze altijd nog even in opname om bij te komen van de narcose. Dit kan soms ook nog de nacht nadien duren. Wanneer u uw huisdier iets van thuis meegeeft, dan verloopt de opname voor uw dier prettiger.

De dierenarts in Den Haag verzorgt uw huisdier als familie

Bij de dierenarts in Den Haag is men gespecialiseerd in meerdere soorten zorg. Met bijvoorbeeld preventieve zorg door Dierenkliniek Wateringse Veld wordt uw kat, hond of ander huisdier beschermd tegen verschillende ziektes. Bij de gespecialiseerde dierenarts in Den Haag kunt u bijvoorbeeld terecht voor diverse vaccinaties. Echter wordt uw dier niet onnodig gevaccineerd. Wanneer u bij Dierenkliniek Wateringse Veld langskomt, wordt er eerst bekeken of uw huisdier nog of al voldoende bescherming tegen de betreffende ziekte heeft. Op basis daarvan wordt bekeken of uw huisdier een vaccinatie nodig heeft. Op deze manier worden ziektes als hondenziekte of kattenziekte voorkomen. Ook is het soms verplicht uw huisdier te vaccineren wanneer u op reis gaat in het buitenland.

Gerelateerde artikelen

Hoe help jij de vogels de winter door?