Een prachtige laatste rustplaats bij een dierencrematorium

Wist u dat het mogelijk is om uw trouwe kameraad een prachtige laatste rustplaats te geven? De omgeving van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. is voorzien van prachtige natuur. Dit zorgt voor een rustige sfeer om afscheid te nemen van uw huisdier. Het is daarom niet zo heel vreemd dat sommige mensen hier al generaties lang komen. Al meer dan 35 jaar worden er op deze plek kleine groepscrematies en individuele crematies gehouden. En met een uitstekende bereikbaarheid is dit dierencrematorium in Amsterdam-Noord ook nog eens gemakkelijk te bezoeken. Kies voor een respectvol afscheid en kies voor een kleine groepscrematie, een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn.

Kies uit verschillende vervoersmiddelen naar het dierencrematorium

Het overleiden van uw huisdier is een tragische gebeurtenis. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken brengt u uw huisdier tijdens openingstijden en zonder afspraak naar het crematorium Als uw huisdier langdurig ziek was en een spuitje heeft moeten krijgen bij de dierenarts kan uw huisdier worden opgehaald bij de dierenarts. En ten slotte kan het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. uw huisdier bij u thuis ophalen of laten brengen door de dierenambulance. Welke manier van halen of brengen prefereert u? Geef het door en er wordt gezorgd voor gepast vervoer van of naar het dierencrematorium. Een gepast afscheid: dat wilt u toch het liefste?

Een dierencrematorium waar respect voor natuur en dier centraal staat

Het gebeurt helaas dat uw trouwe huisdier het leven laat. U geeft hem graag het afscheid dat hij verdient. Laat uw huisdier daarom cremeren bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Op deze prachtige, stille plek, kiest u voor een individuele crematie of kleine groepscrematie. En heeft de crematie plaatsgevonden? Dan kiest u voor een crematie met urn van ongeglazuurd aardewerk of laat de as verstrooien in de mooie asweide nabij het dierencrematorium. Of u nu kiest voor een individuele of groepscrematie, het cremeren gebeurt altijd ‘naturel’. Dit bekent dat uw huisdier terug wordt gegeven aan de natuur zoals het op de wereld is gekomen – dus zonder aandenken of speeltje.