Bestel de lekkerste spareribs voor een gezellige BBQ bij een specialist

Moet u ook watertanden bij de gedachte aan spareribs? Bezoekt u regelmatig een restaurant waar u à volonté kan eten? Dan wilt u vast ook thuis genieten van de heerlijke smaak van spareribs. De lekkerste spareribs bestelt u bij de online leverancier Beef&Steak en bereidt u eenvoudig op de barbecue. Voortaan organiseert u de gezellige sparerib-avonden met vrienden gewoon thuis. En houdt u van wat meer variatie? Wat dacht u er dan van om naast spareribs ook Boston Butt en Picanha te bestellen? Bij de specialist vindt u het allemaal. 

Welke verschillende soorten spareribs zijn er allemaal?

Wanneer u spareribs van Beef&Steak wilt bestellen, zal u merken dat u keuze heeft uit heel wat verschillende smaken. Lokaal of exotisch vlees en van een zoete tot een kruidige smaak, de kanten die u op kunt met spareribs zijn oneindig. Als ware sparerib liefhebber wilt u ze vast allemaal proberen. Daarom kunt u bij een specialist als Beef&Steak spareribs in alle denkbare smaken en soorten. Zo zijn er de typisch Amerikaanse St. Louis buikspareribs, Baby Back ribs, Iberico ribs en natuurlijk de traditionele Hollandse ribs. Heeft u moeite met kiezen? Speciaal voor deze situatie heeft de specialist een starterkit samengesteld. Met deze kit ontvangt u verschillende soorten ribs, saus en rubs. Wist u dat u naast spareribs ook andere soorten luxe vlees kunt bestellen? Wat dacht u bijvoorbeeld van Picanha vlees of Boston Butt?

Met genoeg geduld bereidt u de lekkerste Boston Butt

Houdt u ervan om van een gezellige barbecue een waar eetfestijn te maken? Dan is de Boston Butt een aanrader. Dit heerlijk malse vlees is op zijn lekkerst wanneer het langzaam gegaard is op een barbecue of in een oven. Het principe werkt eigenlijk hetzelfde als bij draadjesvlees. Door de langzame garing op lage temperatuur verandert het aanwezige collageen in gelatine. Hierdoor wordt het vlees zo zacht dat u het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar trekt. De temperatuur van het vlees mag niet boven de 120 graden Celsius uitkomen. Voor het maken van pulled pork moet u minstens 6 uur uittrekken. Heeft u echter een groot stuk vlees? Dan kost het meer tijd, soms wel 16 uur. Het duurt even, maar dan heeft u ook wat! En zoekt u nog naar lekker vlees om uw barbecue avond compleet te maken? Met Picanha en verschillende soorten spareribs zit u sowieso goed.