Beabingo
Image default
Dienstverlening

Zorgvuldige carrosserieherstellingen, uitgevoerd door experts

Carrosserie Kris is een garage gevestigd in Grobbendonk die zich gespecialiseerd heeft in alle carrosserieherstellingen. Zaakvoerder Kris Schoenmakers leerde het klappen van de zweep doorheen de jaren en groeide van koetswerkhersteller en daarna meestergast uit tot een zelfstandige garagist met een uitgebreide kennis over alles wat met de carrosserie van een wagen te maken heeft. Hij kan rekenen op een team van ervaren mechanici, die elke wagen opnieuw doen schitteren.

Uw wagen in een nieuw jasje

Carrosserieherstellingen bestaan grotendeels uit het verven, spuiten of lakken van de wagen. Dankzij een grondige beurt bij deze garage, krijgt uw wagen terug zijn glans van weleer terug. U bepaalt bovendien zelf of u de oorspronkelijk kleur behoudt en de wagen laat retoucheren waar nodig, of kiest voor een geheel nieuwe kleur. Zo krijgt uw auto een volledig nieuwe look, en lijkt het alsof u met een gloednieuw exemplaar rondrijdt. Carrosserie Kris voert carrosserieherstellingen uit aan zowel recente als oudere wagens. Meer nog; ze zijn gespecialiseerd in het restaureren van oldtimers. Ze weten als geen ander hoe ze uw historische auto een tweede leven moeten geven. Om de restauratie tot een goed einde te brengen, gaan ze uiterst nauwkeurig en voorzichtig te werk, met respect voor de wagen. De garage voert voornamelijk carrosserieherstellingen uit in Grobbendonk. Dat gebeurt in hun atelier. Wanneer het niet mogelijk is om uw wagen tot bij hen te krijgen, kan het zijn dat ze ter plaatse komen.

Geef uw wagen zonder zorgen uit handen aan deze professionals

Net omdat carrosserieherstellingen met de grootste zorg uitgevoerd dienen te worden, calculeert u best voldoende herstellingstijd in. Dat betekent ook dat u rekening moet houden met het feit dat u uw wagen voor enkele dagen of soms zelfs enkele weken of maanden niet kunt gebruiken. Dankzij een extra service die bovengenoemde carrosserie aanbiedt, hoeft u zich alvast geen zorgen te maken over vervoer. Iedere klant die een herstelling laat uitvoeren bij hen, mag gebruikmaken van een vervangwagen. Zo kunt u onmiddellijk weer de baan op. Zodra uw wagen klaar is, levert u de vervangwagen weer in, en rijdt u met uw vernieuwde wagen naar buiten. Het oog wil ook wat, en daarom is het niet verwonderlijk dat er zo veel carrosserieherstellingen worden uitgevoerd.

https://www.carrosseriekris.be/