Beabingo

Trouwfotograaf Zwolle

Op zoek naar een fotograaf voor een bijzondere trouwreportage in de regio Zwolle? Dan moet je in Heino zijn!

De Zwolse fotograaf Vincent Hartman verzorgt al sinds de begin jaren negentig trouwreportages in de regio Zwolle. Nu vanuit zijn fotostudio in Heino waar hij tegenwoordig vooral actief is in de fotografie voor de zakelijke doelgroep. Jaarlijks worden er echter nog met veel plezier een tiental trouwalbums gemaakt.

De grondige aanpak is door de jaren heen nooit veranderd, de technieken natuurlijk wel. Daar waar de foto’s vroeger los werden ingeplakt in een losbladig album, gebeurt de opmaak nu geheel digitaal. Ook is er nog steeds plaats voor zwart-wit foto’s in een bruidsreportage, maar ook deze worden niet meer verwerkt in de eigen donkere kamer.

Trouwfotograaf Zwolle

Door de conceptmatige manier van werken in de reclamefotografie is de benadering van het fotoshoot gedeelte van de trouwreportage aanzienlijk anders dan bij de reguliere trouwfotograaf. Voordat de huwelijksdag is aangebroken hebben er al diverse ontmoetingen tussen fotograaf en bruidspaar plaatsgevonden. Hierdoor kan de stijl van de fotografie, de locaties en het album beter afgestemd worden op de smaak van het bruidspaar. De trouwfotograaf gebruikt graag de wat minder voor de hand liggende locaties in Zwolle. In het Engelse Werk zul je hem niet met bruidsparen aan het werk zien. Zijn voorkeur gaat uit naar mooie fotografie op alledaagse lokaties als jullie woonwijk, een industrieterrein, leegstaande panden of midden in de natuur.

Wij nodigen jullie graag uit voor een kennismaking in de Fotostudio.

 

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/bruidsreportage/