Beabingo
Image default
Dienstverlening

Professionele service voor de verhuur van licht en geluid in regio Turnhout

Pro Industries in Oud-Turnhout biedt een professionele service aan voor de verhuur van installaties voor licht en geluid aan. Zowel bedrijven als particulieren in de ruime omgeving van Turnhout kunnen beroep doen op deze uitstekende service van de expert. Deze service biedt een oplossingen aan wie nood tijdelijk heeft aan technische licht- en geluidsapparatuur voor een event. Door deze apparatuur te huren in plaats van aan te kopen, kunt u namelijk heel wat kosten besparen met betrekking tot uw feest of evenement.

Welke apparatuur kunt u huren?

Het aanbod van licht en geluid beschikbaar voor verhuur bij pro Industries in Oud-Turnhout is zeer ruim. U vindt u er zowel semiprofessionele benodigdheden voor kleinere events als zeer geavanceerde installaties voor professionele festivals en zakelijke events. Ongeacht of u dus een groot tuinfeest plant met uw familie of een personeelsfeest voor uw volledige bedrijf, bij deze expert vindt u alle nodige apparatuur voor licht en geluid ter verhuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ecoset, met boxen, mengtafel, cd-speler en meer. Of aan een projector en een microset, perfect voor die zakelijke presentatie. Maar ook ledverlichtingsset, walkie talkies een draadloze microfoonset kunt u huren bij deze expert uit Oud-Turnhout.

Ontdek het ruime aanbod apparatuur dat u kunt huren

Het aanbod van licht en geluid voor verhuur bij Pro Industries in regio Turnhout is zeer uitgebreid. Ontdek het zelf en vraag een offerte aan voor uw evenement. De apparatuur is bovendien allemaal zeer eenvoudig zelf te installeren en bedienen. Wenst u hier toch hulp bij? Dan biedt dit bedrijf u een uitstekende technische ondersteuning aan. Wist u trouwens dat u licht- en geluidsinstallaties ook kunt aankopen bij Pro Industries? Dat is een goedkopere oplossing wanneer u regelmatig events organiseert. Ontdek meer over alle mogelijkheden door de website van het bedrijf te bezoeken.

https://www.proindustries.be/home/