Beabingo
Image default
Dienstverlening

Professionele samenwerking online

Bent u op zoek naar een professioneel social media bureau in Antwerpen? Het Nederlandse Your Business Online doet enorm goede zaken en daarom werd onlangs uitgebreid met een gloednieuw kantoor aan de Amsterdamstraat 14 | ’t Eilandje. U kunt bij Your Business Online terecht voor alle mogelijke diensten op het gebied van sociale media:

Facebook marketing, Instagram marketing, Pinterest marketing, LinkedIn marketing en YouTube marketing;

-social media onderhoud, webdesign, imago beheer en optimalisatie;

-een vernieuwend en strategisch social media plan;

-naamsverandering / lanceren van een nieuwe naam op de verschillende kanalen;

-gericht adverteren op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter of YouTube;

-kostenbeheer van online activiteiten.

Maak gebruik van meerdere social media kanalen

Welk platform in uw geval het meeste resultaat zal opleveren, is niet zo 1-2-3 te zeggen. In de praktijk blijkt het zinvol ‘uw gezicht’ op meerdere kanalen tegelijkertijd te laten zien. Instagram is geschikt om nieuwe producten te lanceren middels video’s en animaties met pakkende teksten. Datzelfde geldt voor Pinterest, maar dan via foto’s (pins). Rechtstreeks in gesprek gaan met de klant kan prima op Facebook en Twitter. Met zakelijke relaties komt u snel in contact op LinkedIn. YouTube blijkt met name zinvol als u samenwerkt met populaire influencers.

Inschakelen van social media experts

Als u nog niet veel ervaring heeft online, helpt social media bureau Your Business Online u graag op weg. U kunt dit jonge team experts inschakelen voor tips en adviezen. Het complete sociale media-pakket uit handen geven kan ook. Your Business Online zal dan voortaan voor u interessante content posten, strategieën uitstippelen en bijstellen al naar gelang het succes. Vanzelfsprekend gebeurt dit alles in nauw overleg met u. U geeft aan wat u bekend wilt maken, op welke manier, hoe lang en waar u naar streeft. Your Business Online giet dit alles in een mooi, uniek en vruchtbaar online jasje.

Samenwerken

Bent u overtuigd en enthousiast om de samenwerking met Your Business Online een kans te geven? U bereikt deze social media experts telefonisch via +32 336 15 755. Een mail kunt u richten aan info@yourbusinessonline.be. Geeft u er de voorkeur aan eerst persoonlijk kennis te maken? Bij deze bent u uitgenodigd op kantoor bij Your Business Online. We verzoeken u wel eerst een afspraak te maken.