Beabingo
Image default
Dienstverlening

Laat gevelwerken uitvoeren bij gietvloer bedrijf in regio Antwerpen

Een gevel met losse voegen, groene aanslag of scheuren brengt enorme schade toe aan je woning. ABBI Industrie, een bedrijf gespecialiseerd in gietvloeren in Niel, regio Antwerpen, is ook gespecialiseerd in gevelwerken en gevelreiniging. Zij herstellen, verzorgen en reinigen gevels zodat jouw woning terug volledig beschermd is tegen koude en vorst. Natuurlijk kan je ook bij hen terecht voor het laten plaatsen van een betonnen gietvloer in Antwerpen of meerdere gietvloeren maar hun expertise gaat verder.

Je gevel reinigen en herstellen

Je gevel is de basis van jouw woning. Het zorgt voor bescherming van buitenaf en houd je droog en warm. Als je gevel nood heeft aan herstelling of reiniging, moet je deze dan ook op tijd onder handen nemen. Het vraag de nodige expertise om een gevel te herstellen. Net zoals bij het laten plaatsen van betonnen gietvloeren, kan je dat best laten uitvoeren door echt vakmanschap. Bij groene aanslag op je gevel, gaan ze je gevel reinigen, zodat mos en vuil verwijderd worden en je terug een gloednieuwe gevel hebt. Dat kan met behulp van de zandstralen-techniek. Hierbij reinigen ze de gevel met een compressor, perslucht, water en grit. Het mengsel wordt aan hoge druk op de muur aangebracht, waardoor vuilresten zich loslaten en de gevel terug mooi wordt. Vertoont je gevel echt barsten en komen de voegen los? Dan zijn herstellingswerken nodig. Schakel daarbij de hulp in van het herstelbedrijf voor een gietvloer, ABBI Industrie, in regio Antwerpen voor een optimaal resultaat.

Steek je gevel in een nieuw jasje

Als je nu betonnen gietvloeren wilt laten plaatsen of je gevel wilt reinigen, zij regelen het allemaal. Het herstelbedrijf voor een gietvloer in regio Antwerpen staat klaar voor elk probleem dat u aan uw woning of gebouw ondervindt. Al de medewerkers beschikken over een brede kennis van beton en gevelreiniging. Zo wordt elk probleem met een nauwe kwaliteitszorg aangepakt om een optimaal resultaat te garanderen. Heeft jouw gevel nood aan een nieuw jasje? Neem dan snel contact op met hun. Neem een kijkje op hun website om hun ruim aanbod te bekijken en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Zo heb je voordat de werken beginnen een beeld van de geschatte kosten.

https://www.abbi.be/betonnen-gietvloeren-laten-plaatsen/