Beabingo
Image default
Dienstverlening

Laat een urne uit keramiek ontwerpen naar jouw wensen

Wil je geen klassieke urne zoals ze deze verkopen bij de begrafenisondernemer? Wil jij liever een beetje as van je geliefd bij jou thuis houden in een unieke urne uit keramiek? Dan helpt Kunstenboetiek je hierbij. Veerle, de eigenares van deze onderneming, maakt in haar eigen atelier in Tielrode allerlei verschillende vormen, groottes en afwerkingen. Zo ontwerpt ze eveneens speciale urnen die volledig volgens jouw wensen zijn.

Een sculptuur naar de beeltenis van de overledene

Wanneer je ervoor kiest om een handgemaakte urne uit keramiek te laten maken, zal de eigenares vragen naar enkele karakteristieken van de overledene. Het beeldje dat zo typisch is voor haar stijl, zit vaak op de urne. Het kan hierbij gaan om een beeltenis van de emoties die je ervaart tijdens deze moeilijke tijd. De personages symboliseren het verdriet. Een andere optie is om een beeldje toe te voegen dat de overledene zelf representeert. In dat geval zal ze gebruikmaken van hobby’s, interesses of het typische uiterlijk van je geliefde om een zo getrouw mogelijke afbeelding te vormen. Haar urnen hebben vaak een erg persoonlijke afwerking en ook diepere betekenissen afbeelden is haar niet vreemd. Ze heeft immers al heel wat jaar ervaring in het boetseren met klei. Als je een urne uit keramiek wilt kopen, zit je daarom steeds goed bij Kunstenboetiek voor een serene en stijlvolle urne. Ze luistert steeds zeer aandachtig en zonder vooroordelen naar je wensen en volgt deze zo goed mogelijk op.

Maak een afspraak om de urne te bespreken

Het ontwerpen van een urne uit keramiek begint steeds met een gesprek met de nabestaanden. Je kan tijdens het gesprek duidelijk maken wat jouw verwachtingen zijn. Daarna gaat ze aan de slag met het boetseren van het beeldje en de urne zelf. Neem daarom zeker contact met haar op om een gesprek in te plannen.

http://www.kunstenboetiek.be/Galerij/DierenUrnen