Beabingo
Image default
Dienstverlening

Kies voor dit productiehuis voor het maken van uw professionele video

Wilt u een video opnemen voor uw bedrijf? Dat kunt u zelf doen, maar het is nog beter om daarvoor een professional in te schakelen. Door een productiehuis in te schakelen voor het opnemen van een video, weet u immers dat alles van hoge kwaliteit zal zijn. Dat is van groot belang indien u nieuwe klanten wilt lokken of reclame wilt maken voor een bepaald product of dienst. Exstatic uit Gent is een echte specialist op het gebied van videografie. Ze zijn actief in heel Vlaanderen en hebben ondanks hun korte bestaansperiode al verschillende projecten afgewerkt bij grote klanten zoals Volvo Cars. Ontdek welke diensten ze concreet aanbieden.

Wat voor video’s kunt u laten opnemen?

Bij Exstatic uit Gent kunt u verschillende soorten video’s laten opnemen. Wilt u bijvoorbeeld aan employer branding doen om uw zaak als topwerkgever te profileren? Dat is zeker mogelijk! Ook wanneer u een product in de kijker wilt zetten rekent u op dit productiehuis voor een video. In dat geval voorzien ze u van a tot z. Zo werken zij een storyboard uit, zoeken ze mee naar de juiste locatie, decoraties en eventuele modellen en voorzien ze de eindafwerking voor televisie of sociale media. Bent u actief in de modewereld, bijvoorbeeld als designer, en wilt u uw nieuwe collectie op een mooie manier tonen? Ook dan kunt u rekenen op dit productiehuis voor een video van topkwaliteit. Uw klanten zullen versteld staan van de hoge kwaliteit van het beeldmateriaal en sneller geneigd zijn om te kopen.

Laat een professionele video voor je bedrijf opnemen

Met een professionele video van dit productiehuis kan u beeldmateriaal van hoge kwaliteit tonen om potentiële klanten over de streep te trekken. Heeft u bepaalde vragen over hun service of bent u niet helemaal zeker of zij u kunnen helpen? Contacteer hen dan vandaag nog! Zij leggen maar al te graag uit wat ze voor u kunnen verwezenlijken.